Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Βροχερός ο καιρος σήμερα - Τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο


Ο καιρός σήμερα προβλέπεται ζεστός και με υγρασία στις περισσότερες περιοχές...
της χώρας με κατα τόπους βροχές.

Νοτιάδες πρόσκαιρα 7 και στο Ιόνιο 8 μποφόρ που γρήγορα θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία στις περισσότερες περιοχές θα φτάσει το μεσημέρι τους 20 με 22 βαθμούς. Στην Αττική σήμερα θα έχουμε συννεφιά με τοπικές βροχές κυρίως μέχρι να βραδιάσει, το νοτιαδάκι έως 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει περίπου τους 19 βαθμούς.

ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Στα Δυτικά, τα Βόρεια ηπειρωτικά, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα τις Κυκλάδες και την Κρήτη περιμένουμε βροχές και σποραδικές καταιγίδες που το απόγευμα θα εξασθενήσουν και σε αρκετές περιοχές θα σταματήσουν.

Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα ειναι καλός. Το νοτιαδάκι αρχικά στο Αιγαίο θα φτάνει τα 7 μποφόρ για να αρχίσει να εξασθενεί το απόγευμα και η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 19 με 21 βαθμούς.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το Βόρειο Αιγαίο περιμένουμε αρχικά καλό καιρό όμως γρήγορα θα αρχίσουν και πάλι βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα διατηρηθεί καλός με τους ανέμους σταδιακά στη Βόρεια Ελλάδα να στρέφονται σε βορειοανατολικούς 4 με 6 μποφόρ έτσι σιγά - σιγά θα αρχίσει από τα Βόρεια να υποχωρεί και η θερμοκρασία.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Φαίνεται πως θα είναι μια βροχερή μέρα. Βέβαια τα φαινόμενα θα έχουν τοπικό χαρακτήρα αλλά και η συννεφιά θα είναι αυξημένη. Οι άνεμοι στα Βόρεια θα είναι ανατολικοί, βορειοανατολικοί 5 εώς 7 μποφόρ και στην υπόλοιπη χώρα θα πνέουν δυτικοί, νοτιοδυτικοί εώς 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα υποχωρήσει λίγο ακόμη κυρίως στα Βόρεια.

ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Άστατος θα είναι ο καιρός και δεν αποκλείεται να έχουμε βροχή την Παρασκευή και ξανά την Κυριακή, κυρίως όμως στα Δυτικά και Βόρεια του νομού. Με το θερμόμετρο να υποχωρεί περίπου έναν βαθμό την Παρασκευή και να φτάνει τους 18 βαθμούς και το Σαββατοκύριακο να είναι γύρω στους 17 βαθμούς η μέγιστη θερμοκρασία.

24ωρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...