Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Η Ελένη για την εξαφάνιση και το θάνατο του αδελφού της...


Η Ελένη για την εξαφάνιση και το θάνατο του αδελφού της...
Η Ελένη Γιαννακούλη
Δυόμισι περίπου μήνες πέρασαν από τότε που βρέθηκε νεκρός στο υπόγειο του σπιτιού που διέμενε, στη Λούτσα Αττικής, ο 34χρονος Πυργιώτης Κώστας Γιαννακούλης και η αδελφή του Ελένη συνεχίζει να...
... αναζητά απαντήσεις για το τι πραγματικά συνέβη και πως ο αδελφός της, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τις 5/12/2010, κατέληξε νεκρός.

Η Ελένη επικοινώνησε μαζί μας και μας κάλεσε να διαβάσουμε ένα κείμενο από το blog της (www.giannakouli.blogspot.com), το οποίο και παραθέτουμε:

"Είδα τον Κώστα σήμερα στον ύπνο μου.....

προσπαθούσε να με οδηγήσει σε ένα πολύ βρόμικο σπίτι με υγρασία στους τοίχους. Με κρατούσε από το χέρι και δεν με άφηνε...προσπαθεί να με βοηθήσει να φτάσω στην δικαίωσή του.

Από την άλλη ακόμα δεν έχουν βγεί τα αποτυπώματα λέει η αστυνομία.

Ποιος ξεκλείδωσε την πόρτα του υπογείου?
Ποιος οδηγούσε το αυτοκίνητό του?

Μέσα στο βαρέλι που είχαν βάλει την φωτιά υπάρχει ένα μεγάλο χαρτί (το κίτρινο γκοφρέ που στρώνουμε στο πάτωμα όταν βάφουμε ), το οποίο δεν έχει καεί παρά μόνο λίγο στην άκρη του. Κάποιος το έβαλε εκεί όταν ο Κώστας είχε ήδη ταξιδέψει. Δεν μπορεί να δώσει εξήγηση η αστυνομία διότι όπως χαρακτηριστικά μου είπαν " δεν είναι μάγοι"

Τι περιμένει δεν ξέρω , αυτό που ξέρω πάρα πολύ καλά είναι πως η υπομονή μου φτάνει και αυτή στο τέλος της.

Αυτό που ζητώ είναι να τιμωρηθούν αυτοί που πρέπει και ο αδελφός μου να ηρεμήσει και να απολαύσει την συντροφιά των αγγέλων. Ένα μήνα άθαφτος ήταν, η σύντροφός του μας τον έκρυβε και η αστυνομία θα το κλείσει ?

Λίγο ακόμα υπομονή θα κάνω και μετά θα κάνω σαματά...

...............συνεχίζεται."


Κουράγιο Ελένη. Και καλή αρχή, όπως γράφεις σε επόμενη ανάρτηση σου. Και ευχόμαστε μια μέρα τα ερωτήματα σου -ερωτήματα όλων μας- να απαντηθούν...
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...