Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Πρώτα τους ξέφυγε, μετά τους χτύπησε την πόρτα!


Δύο άτομα συνέλαβαν το πρωί της Τρίτης οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου μετά από επιχείρηση που πραγματοποίησαν σε Αλφειούσα και Πύργο. Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας πληροφορίες για...
... περιπτώσεις κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών από τον ένα εξ αυτών, ηλικίας 50 ετών, τον παρακολούθησαν διακριτικά και το πρωί αποφάσισαν να προβούν σε έλεγχο.

Αυτός όμως δεν σταμάτησε στο σήμα τους και κινήθηκε με το αυτοκίνητο του από τον Πύργο προς την περιοχή της Αλφειούσας. Όταν αντιλήφθηκε ότι σφίγγει ο κλοιός, εγκατέλειψε το αυτοκίνητό, πέταξε στο δρόμο μια συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης & χασίς και ένα τσιγαριλίκι και τράπηκε σε φυγή.

Οι αστυνομικοί συνέχισαν την επιχείρησή τους σε διαμέρισμα 35χρονου στον Πύργο,  όπου φιλοξενείτο και ο 50χρονος. Στους χώρους του σπιτιού βρήκαν και κατέσχεσαν επτά βάζα με 87 γραμμάρια χασίς.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η έρευνα ο 50χρονος χτύπησε το κουδούνι και του άνοιξαν οι... διώκτες του. Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν το πρωί στον Εισαγγελέα.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...