Τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο



ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ

Σε γενικές γραμμές ο καιρός θα είναι καλός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Στα ανατολικά και νότια όμως...



 θα έχουμε αυξημένη συννεφιά με πιθανότητα για βροχές κυρίως στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, δηλαδή στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα όπου θα εκδηλωθούν και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Στις υπόλοιπες περιοχές, τις απογευματινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά η συννεφιά θα είναι αυξημένη και περιμένουμε κάποιες μπόρες. Οι βόρειοι άνεμοι θα εξακολουθήσουν να φτάνουν τα 8 μποφόρ στο Αιγαίο, στα υπόλοιπα πελάγη δεν θα δημιουργηθει πρόβλημα. Η θερμοκρασία ίσως υποχωρήσει έναν με δύο βαθμούς στα ανατολικά.

ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ
Η συννεφιά θα είναι λιγότερη στα ανατολικά και νότια και οι βροχές θα περιοριστούν κυρίως στις νοτιοανατολικές νησιωτικές περιοχές, περισσοτερο στα Δωδεκάνησα όπου θα εκδηλωθούν καταιγίδες. Δε θα λείψουν όμως και πάλι οι απογευματινές μπόρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα μεταβληθούν σε δυτικούς, βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν σταδιακά και στο Αιγαίο στα 5 έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 18 βαθμούς.

ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
Σήμερα θα είναι αρκετά συννεφιασμένος ο καιρός, βροχές όμως περιμένουμε κυρίως στα ανατολικά και βόρεια του νομού κατά διαστήματα. Οι βόρειοι άνεμοι θα έχουν περίπου την ίδια ένταση και η θερμοκρασία δε θα ξεπεράσει τους 13 με 14 βαθμούς.

Καλύτερα θα είναι τα πράγματα την Κυριακή καθώς θα υπάρχουν διαστήματα ηλιοφάνειας, βέβαια στα ανατολικά και βόρεια θα υπάρχει αυξημένη συννεφιά. Οι βόρειοι άνεμοι θα εξασθενήσουν ένα με δύο μποφόρ και η θερμοκρασία θα αγγίξει περίπου τους 15 βαθμούς το μεσημέρι.

24wro

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ