Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Αντρας χτύπησε με τη ζώνη του τον μητροπολίτη Δημητριάδος!


Πανικός  επικράτησε στον πανηγυρικό εσπερινό του ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον Βόλο,
όταν ένας 32χρονος άνδρας έβγαλε ξαφνικά τη ζώνη του και την εκσφενδόνισε προς τον μητροπολίτη Δημητριάδος Ιγνάτιο, χτυπώντας τον στο πρόσωπο!
Αμέσως  επενέβησαν άνδρες του Λιμενικού που στέκονταν δίπλα στην εικόνα και ακινητοποίησαν τον δράστη, ο οποίος συνελήφθη και κρατείται. Ο εσπερινός συνεχίστηκε κανονικά μόλις καταλάγιασε η αναστάτωση που προκάλεσε το επεισόδιο, ενώ ο μητροπολίτης στο κήρυγμά του λίγο αργότερα έδωσε άφεση αμαρτιών στον δράστη επισημαίνοντας ότι πρόκειται για άνθρωπο που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και ότι ο ίδιος ον αγαπά».
Σύμφωνα  με μαρτυρίες, ο 32χρονος βρισκόταν από νωρίς στο προαύλιο της εκκλησίας και καταφερόταν κατά της Εκκλησίας επειδή, όπως υποστήριζε, δεν βοηθάει τους φτωχούς. Οι πληροφορίες αναφέρουν, μάλιστα, ότι συχνά βρισκόταν έξω από τον ναό ζητώντας οικονομική βοήθεια.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...