Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Πλέι οφ: Με Μανωλά, Καφέ η ΑΕΚ, πλήρης ο ΠΑΟ


Κανονικά στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ τέθηκαν οι Μανωλάς και Καφές ενόψει του αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη (20:30, Nova 1),
ενώ αμφίβολος για τους «πράσινους» είναι ο Νίκος Σπυρόπουλος. Στο άλλο παιχνίδι, ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός Βόλου (20:30, Nova 2) ο «δικέφαλος» δεν θα έχει Κοντρέρας και Τσιρίλο και οι Θεσσαλοί θα στερηθούν τον Σανκαρέ.
 

ΑΕΚ: Με τον Κώστα Μανωλά και τον Παντελή Καφέ κανονικά στην αποστολή, αφού ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν τις τελευταίες ημέρες. Εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Μίτσελ, όπως και οι τραυματίες Λυμπερόπουλος, Γεωργέας και Γιάχιτς. Δεν υπολογίζεται και ο Μπλάνκο, αλλά εξέτισε την ποινή του ο Γρηγόρης Μάκος. Παράλληλα, έκπληξη αποτελεί ο αποκλεισμός από την αποστολή του Νασούτι. Η αποστολή: Σάχα, Αραμπατζής, Αργυρίου, Ματέος, Κλωναρίδης, Καράμπελας, Μανωλάς, Νταντόμο, Καφές, Λαγός, Μπαχά, Γκέντσογλου, Ντρπιτς, Μάκος, Γκερέιρο, Σκόκο, Μπερνς, Νικόλτσης, Έντερ, Λεονάρντο, Ντιόπ.
 
Παναθηναϊκός: Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα προσπάθησε να «φτιάξει» την ψυχολογία των παικτών του ενόψει του «τελικού» με την ΑΕΚ: «Είναι πολύ σημαντικό το Τσάμπιονς Λιγκ για μας. Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε στο παιχνίδι αυτό. Είστε καλύτεροι από τον αντίπαλο, μπείτε και κερδίστε». Στα αγωνιστικά, ο Πορτογάλος τεχνικός θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον νίκα Σπυρόπουλο, που ταλαιπωρείται από ίωση και είναι αμφίβολος ενώ εκτός έμειναν οι Γκοβού, Σεϊταρίδης, Μαυρίας, Πλεσί και Κλέιτον.
 
ΠΑΟΚ: Σημαντικά τα προβλήματα, κυρίως στην άμυνα, που πρέπει να ξεπεράσει ο Μάκης Χάβος. Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Πάμπλο Κοντρέρας και Μπρούνο Τσιρίλο, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι και ο Μίρκο Σαβίνι, που προέρχεται από τραυματισμό. Ο μοναδικός «καθαρόαιμος» κεντρικός αμυντικός είναι ο Μαλεζάς. Από κει και πέρα νοκ άουτ τέθηκε και ο Έτο, που υπέστη θλάση, αλλά και ο Ίβιτς που λείπει καιρό. Στα θετικά, η επιστροφή του Γκαρσία. Η αποστολή: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Γεωργίου, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Σακελλαρίου, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Αρίας, Ελ Ζαρ, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Πετρίσεβιτς, Σαβίνι, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια και Βιτόλο.
 
Ολυμπιακός Βόλου: Με σημαντικές απουσίες θα παίξει στην Τούμπα ο Ολυμπιακός Βόλου, καθώς ο Παύλος Μητρόπουλος είναι τιμωρημένος, ενώ τραυματίες είναι οι Καλίφα Σανκαρέ και Χαβιέ Ουμπίντες. Αντίθετα, επανέρχεται ο Ηλίας Σολάκης που εξέτισε την τιμωρία του. Η αποστολή: Γιακούποβιτς, Άλβαρες, Μόνχε, Μαρτίν, Σολάκης, Ρόκας, Ζέλεσι, Τομάς, Ακόστα, Ρόκα, Ζαραδούκας, Γκότοβος, Ντολεζάι, Μπρέσκα, Νέμεθ, Ζέρης, Ψυχογιός και Αναστασίου. 
  e-net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...