Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Ο χρυσός, τα ζωντανά και το ξέφραγο αμπέλι που κάποτε το έλεγαν ΟΣΕ



Η αξία του χρυσού είναι γνωστή. Ειδικά στους κλέφτες. Στην Ηλεία, οι κλοπές χρυσαφικών βρίσκονται και πάλι στην ημερήσια διάταξη. Κατά τα άλλα οι ζωοκλέφτες "χτυπούν" αρνιά και κότες, ενώ κάποιοι άλλοι συνεχίζουν να ρημάζουν την περιουσία του ΟΣΕ. 

Στον Πύργο από διαμέρισμα πρώτου ορόφου πολυκατοικίας, άγνωστοι έκλεψαν χρυσά κοσμήματα αξίας 5.000 ευρώ, ενώ από σπίτι στη Γαστούνη οι κλέφτες πήραν χρυσαφικά αξίας 2.000 ευρώ. Ακόμη διάφορα αντικείμενα, συνολικής αξίας 500 ευρώ, "έκαναν φτερά" από εξοχική κατοικία στην παραλία Μυρσίνης.

Στη Δροσελή Λεχαινών ζωοκλέφτες έκαναν την εμφάνισή τους και πήραν πέντε αρνιά και δέκα κοτόπουλα.

Εντωμεταξύ οι κλέφτες έχουν αναλάβει πλέον το ρόλο των ανευθυνο-υπεύθυνων για την κατάντια του ΟΣΕ και συνεχίζουν με επιτυχία το έργο τους, δηλαδή το ρήμαγμα της περιουσίας του (και περιουσίας συνάμα των Ελλήνων πολιτών). Τελευταίο κρούσμα η κλοπή δέκα ειδικών ξύλων κλειδιών των σιδηροδρομικών γραμμών, αξίας 2.000 ευρώ, από τον υπαίθριο χώρο του σιδηροδρομικού σταθμού Βάρδας.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...