Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Οι συγκεντρώσεις των Αγανακτισμένων σε Πύργο και Αμαλιάδα


Οι συγκεντρώσεις των Αγανακτισμένων σε Πύργο και Αμαλιάδα
κεντρική φωτό & 1η: Πύργος, 2η & 3η: Αμαλιάδα

Μεγαλύτερη απο τις προηγούμενες φορές ήταν η συμμετοχή των πολιτών στην ειρηνική διαμαρτυρία που πραγματοποίησαν οι "Indignados" του Πύργου στην κεντρική πλατεία της πόλης, ενώ για πρώτη...
... φορά οργανώθηκε ανάλογη κινητοποίηση και στην Αμαλιάδα, στην πλατεία Αγ. Αθανασίου.

Στον Πύργο πολλοί ήταν οι πολίτες που συγκεντρώθηκαν αργά το απόγευμα της Κυριακής στην κεντρική πλατεία για να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά.

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης πραγματοποιήθηκε ανοιχτός δημόσιος διάλογος-λαϊκή συνέλευση και εγκρίθηκε από τους παρευρισκόμενους κείμενο μανιφέστο. Οι "Αγανακτισμένοι" του Πύργου ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 7:30 το απόγευμα της Δευτέρας, στην πλατεία Ιατρίδη.

Στην Αμαλιάδα οι συμμετέχοντες ήταν μερικές δεκάδες, ήταν άλλωστε η πρώτη φορά που οργανώθηκε (μέσω facebook) ειρηνική διαμαρτυρία στη συμπρωτεύουσα του νομού. Μετά από ανοιχτή συζήτηση, οι συγκεντρωμένοι αποφάσισαν να συνδράμουν στο θέμα της οργάνωσης και να πραγματοποιηθεί νέα συγκέντρωση στην πλατεία Αγίου Αθανασίου, πλησίον του ΟΤΕ, τη Δευτέρα στις 20:30 (διαβάστε εδώ).

Δείτε και τα όσα συνέβησαν στην Αθήνα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...