Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Θέμα χρόνου του Κοστάνσο



Από μέρα σε μέρα αποφασίζουν οι ερυθρόλευκοι για τον Φράνκο Κοστάνσο...
με τον οποίο υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία. Οι πιέσεις του ατζέντη του δεν ανησυχούν τον Θρύλο. Για δεύτερος φαβορί ο Γιακούποβιτς του Ολυμπιακού Βόλου (videos).
Θετική ήταν η γνώμη που σχημάτισε ο Αλέκος Ράντος από τον Φράνκο Κοστάνσο και πλέον η τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών είναι εκείνη που θα δώσει το τελικό "οκ" για τον 30χρονο γκολκίπερ.
Ο Αργεντινός με ιταλικό διαβατήριο, τα έχει βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό και το μόνο που μένει για να ολοκληρωθεί η απόκτηση του, είναι η τελική εισήγηση του Ερνέστο Βαλβέρδε.


Ο προπονητής του Θρύλου μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να αποφασίσει με την πλευρά του παίκτη να πιέζει τους διοικούντες την ΠΑΕ για πιο άμεση απάντηση.



Μάλιστα, φήμες θέλουν τους εκπροσώπους του μέχρι πρότινος γκολκίπερ της Βασιλείας να επικαλείται ενδιαφέρον άλλων ομάδων, προκειμένου να πιέσει τους ερυθρόλευκους για πιο άμεση απάντηση.



Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν δείχνουν να ανησυχούν και όταν κρίνουν αυτοί σκόπιμο θα απαντήσουν για το αν θα ενεργοποιήσουν την συμφωνία με τον έμπειρο πορτιέρο, με τον οποίο έχουν δώσει τα... χέρια για πολυετές συμβόλαιο, που θα του αποφέρει κοντά στις 800.000 ευρώ τον χρόνο.



Εκτός από τον Κοστάνσο, οι Πειραιώτες θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Γιακούποβιτς του Ολυμπιακού Βόλου, ο οποίος θα είναι ο "νο2" στην τριάδα των γκολκίπερ, η οποία θα συμπληρώνεται από τον νεαρό Μπαλάς Μέγκιερι.



24wro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...