Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝ.ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΝΕΟΧΩΡΙΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

Σήμερα Κυριακή 5/6/11 και ώρα 11πμ στα γραφεία του συλλόγου Νεοχωριτών Αθήνας  
έγινε η έκτακτη γεν.συνέλευση την οποία συγκάλεσαν τα παρευρισκόμενα μέλη στην συγκέντρωση  της 16/5/11.

Δυστυχώς η γεν.συνέλευση δεν είχε την απαιτούμενη απαρτία  (25 άτομα) και προκειμένου να ξανασυγκλιθεί εκ νέου (εντός 8 ημερών )  συμφώνησαν όλα τα μέλη μαζί να τεθούν τα θέματα προς συζήτηση και να βρεθεί λύση στα όποια προβλήματα έχουν προηγηθεί..

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Δ.Σ παρευρέθηκε σύσσωμο  πλην του ταμία 
Κου Λάμπρου Γιαννούλη 
ο οποίος όπως ενημέρωσε με τηλεφωνική επικοινωνία  τον πρόεδρο του Δ.Σ βρίσκεται στον Νοσοκομείο {{Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ}}και αύριο Δευτέρα θα εισαχθεί στο χειρουργείο .

Η γεν συνέλευση και το Δ.Σ του συλλόγου οφείλει να καλωσορίσει τα νέα μέλη του ...

ΨΥΧΟΓΙΟ ΘΕΟΔΩΡΟ


ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ


ΜΠΟΥΤΙΕΡΟΥ ΦΡΟΣΩ 


ΚΑΣΙΔΟΚΩΣΤΑ ΜΑΙΡΗ 


ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ 

οι οποίοι παρευρέθησαν σήμερα στον σύλλογο πραγματοποίησαν την εγγραφή τους και έγιναν ενεργά μέλη του συλλόγου...
Η διαδικασία της γεν.συνέλευσης ήταν η εξής :

Ο πρόεδρος του συλλόγου Νεοχωριτών Αθήνας καλωσόρισε όλους τους παρευρισκομένους και ξεκίνησε την συνέλευση βάση καταστατικού.

Εκλέχθηκε πρόεδρος συνέλευσης ο Κος Ζορμπάς Ζώης 
και γραμματέας η Κα Σούλα Αρβανίτη.

οι οποίοι και συντόνιζαν την συνέλευση η οποία όπως προείπαμε δεν είχε απαρτία .

Ο πρόεδρος της γεν. συνέλευσης έδωσε τον λόγο στον πρόεδρο του Δ.Σ του συλλόγου Νεοχωριτών Αθήνας  Κο Στριγά Ιωάννη  ,ο οποίος περιληπτικά εξέφρασε τους λόγους της δυσλειτουργίας του συλλόγου  και την αντίθεσή του στην μέχρι τώρα πορεία του συλλόγου όσο αφορά την στάση  των υπολοίπων μελών απέναντί του  .

Αφού οι παρευρισκόμενοι τον άκουσαν ,ο λόγος δόθηκε σε έναν έναν από τα μέλη του Δ.Σ .
Μίλησε ο Κος Χαβιαράς Σπύρος ο Κος Κόλλιας Νικόλαος η Κα Πόπορη -Κούτουλα Ντάνα  , η Κα  Ψυχογιού Ασημίνα , και η Κα Μάντυ Θεοδώση .

Οι ανωτέρω αναγραφόμενοι εξέφρασαν και αυτοί με την σειρά τους τα παράπονά τους και τις αντιθέσεις τους απέναντι στον πρόεδρο του Δ.Σ και στη λειτουργία του συλλόγου μέχρι στιγμής..
Ακούγοντας οι παρευρισκόμενοι όλα τα παραπάνω από τα λεγόμενά τους σαφώς και προβληματίστηκαν αλλά δεν έπαψαν να ελπίζουν σε μια συναινετική λύση .
Αυτός άλλωστε ήταν και ο σκοπός της συνέλευσης ....

Σχεδόν όλα τα μέλη της γεν. συνέλευσης πήραν τον λόγο και εξέφρασαν είτε την αντίθεσή τους ,είτε την συναίνεσή τους προς τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου αλλά και έδωσαν την συμβουλή τους προς όλο το Δ.Σ .

Έδωσαν το μήνυμα προς όλο το Δ.Σ ότι ο σύλλογος πρέπει να παραμείνει σε λειτουργία με κάθε δυνατό τρόπο .Είναι κάτι που δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη και μεράκι από όλους και με την συμπαράσταση  όλων των Νεοχωριτών της Αθήνας και καλό είναι να ρίξουμε όλοι νερό στο κρασί μας κάνοντας όλοι μια μικρή υποχώρηση .

Η πρόταση αυτή ήχησε αρκετά στα αυτιά των μελών του Δ.Σ.

Ο πρόεδρος του συλ. Νεοχωριτών Αθήνας φανερά στεναχωρημένος ,δήλωσε ότι παρά την προσπάθεια που έγινε δεν είναι δυνατόν να προχωρήσει με το παρών Δ.Σ και εφόσον προταθεί από την ολομέλεια της γεν. συνέλευσης  να αποχωρήσει από τα καθήκοντα του προέδρου και να παραμείνει απλό μέλος και στρατιώτης στον σύλλογο που με τόση προσπάθεια αγάπη και μεράκι αναβίωσε....

Οι παρευρισκόμενοι της γεν.συνέλευσης κατά γενική  ομολογία αρνήθηκαν και δεν συμφώνησαν για κανέναν λόγο να γίνει κάτι τέτοιο και έδειξαν την αρνητικότητα τους στην τοποθέτηση του προέδρου να αποχωρήσει από την προεδρία και γενικότερα από τον σύλλογο .

Λαμβάνοντας ένα τέτοιο μήνυμα τα μέλη του συλλόγου ,Κος Κόλλιας Νικόλαος και ο Κος Χαβιαράς Σπύρος πρώτοι μεταξύ των άλλων έδειξαν ομοψυχία στον σύλλογο και έδωσαν και προς τιμή τους πρώτοι την χείρα συμφιλίωσης μεταξύ αυτών και του προέδρου ...

Ήταν μια κίνηση καλής θελήσεως και η κίνηση αυτή  τιμά ιδιαίτερα και τους εν λόγω κυρίους αλλά και τον πρόεδρο που ανταπόδωσε  την χείρα συμφιλίωσης με όλη του την ψυχή και την καλή θέληση που υπάρχει για το καλό του συλλόγου .

 Η κίνηση αυτοί βρήκε με χαρά και ικανοποίηση τους παρευρισκόμενους και είδαν ότι το ενδιαφέρον τους  για το σύλλογο λειτούργησε αποτελεσματικά .

Ναι!!! ευτηχώς αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας ,η προσπάθεια και η επικράτηση της λογικής και όχι των αντιπαραθέσεων και του εξοργισμού.

Δείξαμε κατανόηση και εγκράτεια πάρα την ένταση που υπήρχε από την αρχή της συνέλευσης .
Προχωράμε λοιπόν δυναμικά χωρίς αντιπαλλότητες και με την σημερινή μας στάση και συμφιλίωση ,δίνουμε εγγυήσεις σε αυτούς που μας εμπιστεύθηκαν !!!!!!

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ  ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ....

Ο πρόεδρος της γεν.συνέλευσης                   Η γεν γραμματέας της γεν.συνέλευσης
ΖΟΡΜΠΑΣ ΖΩΗΣ                                           ΣΟΥΛΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
 ο πρόεδρος του συλλόγου νεοχωριτών Αθήνας
ΣΤΡΙΓΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Η αντιπρόεδρος
Ψυχογιού Ασημίνα

Η γεν.γραμμετέας
Μάντυ θεοδώση

Η έφορος του συλλόγου
Πόπορη Κούτουλα Ντάνα

Α΄τακτ. μέλος :Κόλλιας Νικόλαος
Β΄τακτ.μέλος : Χαβιαράς Σπύρος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...