Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Η ΕΘΝΙΚΗ



Η Εθνική είναι ξανά στην πρώτη θέση του ομίλου της και παραμένει φαβορί για την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2012.


Οι ποδοσφαιριστές του Φερννάντο Σάντος νίκησαν με σκορ 3-1  τη Μάλτα και ξεπέρασαν έτσι στη βαθμολογία, τόσο την Κροατία όσο και το Ισραήλ.

Στο γήπεδο «Καραϊσκάκη», η νίκη για την Εθνική ήρθε δίκαια, παρά το γεγονός ότι η Μάλτα είχε ορισμένες καλές στιγμές και απείλησε την εστία του Κωνσταντόπουλου. Ωστόσο, ο Γιάννης Φετφατζίδης ήταν έξοχος απέναντι από την εστία του Χογκ και βρήκε δίχτυα δύο φορές!

Μόλις στο 8', η Εθνική έκανε ωραία επίθεση, η μπάλα πήγε από τον Νίνη στον Κατσουράνη και από ' κει σέντρα στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας, με τον Φετφατζίδη να στέλνει έξοχο πλασέ για το 1-0.

Στο 26' φάουλ ο Καραγκούνης, κεφαλιά ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και 2-0! Ηταν το πρώτο γκολ του νεαρού μπακ στην πρώτη του συμμετοχή με την Εθνική ανδρών.

Η  Μάλτα μείωσε στο 54' με τον Μιφσούντ και στο 60' σουτ του Κοέν βρήκε το δοκάρι! Τελικά, όλοι ηρέμησαν όταν ήρθε το 3-1: ο Σαλπιγγίδης έβγαλε τη σέντρα  από τα δεξιά, ασθενής απόκρουση του γκολκίπερ και ο Φετφατζίδης με πλασέ σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό  σκορ(63').

Διαιτητής: Γκολ (Πολωνία).

Κίτρινη:
Παπαδόπουλος.

Ελλάδα:
Κωνσταντόπουλος, Τοροσίδης, Σπυρόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Μόρας, Καραγκούνης (70' Καφές), Κατσουράνης, Νίνης (79' Χριστοδουλόπουλος), Φετφατζίδης, Τζιόλης, Σαλπιγγίδης (89' Μήτρογλου).

Μάλτα:
Χογκ, Καρουάνα, Σιμπέρας, Ανγκους, Ρ. Φένεχ, Μπογκντάνοβιτς (59' Κοέν), Μπρίφα, Μιφσούντ, Σκέμπρι, Μπαχάντα (79' Φάιλια), Χάτσινσον(86' Φένεχ).

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου της Εθνικής, το Ισραήλ νίκησε εκτός έδρας τη Λετονία(2-1).

Η βαθμολογία: Group F

  Teams P Pts
1 Greece Greece 6 14
2 Croatia Croatia 6 13
3 Israel Israel 7 13
4 Georgia Georgia 7 9
5 Latvia Latvia 6 4
6 Malta Malta 6  


tanea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...