Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Προσλαμβάνονται 4.000 πυροσβέστες 5ετούς υποχρέωσης

Στην πρόσληψη των 4.000 πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης προχωρά η κυβέρνηση
Την κανονιστική απόφαση για την πρόσληψη των 4.000 πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης υπέγραψε σήμερα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής.
Μετά τη δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, τις επόμενες ημέρες με απόφαση του Αρχηγού της Πυροσβεστικής, Αντιστράτηγου Στυλιανού Στεφανίδη, θα δημοσιευθεί η προκήρυξη με τις λεπτομέρειες του διαγωνισμού, η οποία και θα αναρτηθεί στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες όλης της χώρας.
Τα κριτήρια είναι ο τίτλος σπουδών, η άδεια οδήγησης μοτοσικλέτας ή αυτοκινήτου (γ’ κατηγορίας και άνω), η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων κλπ.
Με τις βασικές προϋποθέσεις να είναι η μη υπέρβαση του ορίου ηλικίας των 29 ετών, τονίζεται ότι ως πυροσβέστες 5ετούς υποχρέωσης μπορούν να προσληφθούν και όσοι είναι κάτω των 45 ετών κατέχουν τίτλο Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης και υπηρέτησαν:
*ως εποχικοί κατά τις αντιπυρικές περιόδους 2008 έως και 2010.
*ως εποχικοί σε μία από από τις αντιπυρικές περιόδους 2008 έως και 2010 και επιπλέον σε πέντε αντιπυρικές περιόδους κατά τα έτη 2000 έως και 2007.
*ως εποχιακό εργατοτεχνικό προσωπικό που προσελήφθη για την εκτέλεση προγραμμάτων αντιπυρικής προστασίας, με όριο ηλικίας το 49ο έτος.
e-net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...