Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Έσκασε η… βόμβα!


Έσκασε η… βόμβα!Τη μεγαλύτερη μεταγραφή της, μετά από εκείνη του Ριβάλντο, το 2007, έκλεισε, σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΕΚ!


Η Ένωση τα βρήκε σε όλα με τον Έιντουρ Γκούντγιονσεν, τον Ισλανδό σούπερ σταρ, που πρώτος ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 αποκάλυψε ότι προσπαθούν να αποκτήσουν οι «κιτρινόμαυροι»!

Έπειτα από πολύωρες διαπραγματεύσεις σε ξενοδοχείο της Αγγλίας, του -συμπατριώτη του πρώην ποδοσφαιριστή της Στόουκ και παλιότερα των Μπαρτσελόνα και Τσέλσι- Άρναρ Γκρέταρσον και του Γιώργου Κωνσταντινίδη με τους… πατέρα (μάνατζερ) και υιό Γκούντγιονσεν, επήλθε η συμφωνία για διετές συμβόλαιο και ετήσιες απολαβές κοντά στις 650.000 ευρώ συν μπόνους και απομένει άλλο ένα ραντεβού μέσα στη μέρα για να οριστικοποιηθεί!

Όπως, επίσης και η… εκπλήρωση μιας επιθυμίας του Έιντουρ Γκούντγιονσεν, να ενημερώσει ο ίδιος τον Σαμ Αλαρντάις, προπονητή της Γουέστ Χαμ, ότι επέλεξε την ΑΕΚ κι όχι τους Λονδρέζους -με τους οποίους είχε έρθει σε προφορική συμφωνία- για να συνεχίσει την καριέρα του.

Το who is who του Γκούντγιονσεν

Πρώτη ομάδα για τον Γκούντγιονσεν είναι η Ρέικιαβικ με την οποία σε 17 συμμετοχές σκόραρε 7 φορές. Οι επιδόσεις του έχουν ως αποτέλεσμα την μεταγραφή του στην Αϊντχόφεν στην οποία θα αγωνιστεί δύο σεζόν κατακτώντας το πρωτάθλημα το 1997. Μετά από ένα μικρό διάλειμμα στην χώρα του καταφέρνει να προσελκύσει το ενδιαφέρον της Μπόλτον με την οποία σε 59 συμμετοχές σκοράρει 19 τέρματα.

Η πρώτη μεγάλη μεταγραφή γίνεται το 2000 στην Τσέλσι με τον Γκούντγιονσεν να παραμένει κάτοικος Λονδίνου για έξι χρόνια. 196 συμμετοχές, 54 γκολ και 2 φορές πρωταθλητής Αγγλίας (2005-06).

Επόμενος σταθμός η Βαρκελώνη και τα τρία χρόνια παραμονής του στην Μπαρτσελόνα, του δίνουν τη δυνατότητα να πάρει όλους τους διαθέσιμους τίτλους με σημαντικότερο το Champions League το 2009! Την ίδια σεζόν η ομάδα του κατακτά το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ισπανίας, καθώς και το Σούπερ Καπ σε Ευρώπη και Ισπανία.

Από εκεί και μετά ακολουθεί καθοδική πορεία χωρίς να μπορεί να σταθεροποιηθεί σε κάποια ομάδα περνώντας από Μονακό, Τότεναμ, Στοόυκ και Φούλαμ με λίγες συμμετοχές και ακόμα πιο λίγα γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...