Προϋπηρεσία στις ληστείες είχε ο Ρώσος από τα ΕΛΤΑ Κερατσινίου


Στη διάπραξη δεκάδων ληστειών συμμετείχε ο 34χρονος συλληφθείς

Σε δεκάδες ένοπλες ληστείες, σε βάρος τραπεζών και χρηματαποστολών, συμμετείχε ο 34χρονος Ρώσος, ο οποίος μαζί με άλλους τρεις έλληνες ομογενείς, από τη Γεωργία, το Καζακστάν και την Αρμενία, ηλικίας 32, 33 και 47 ετών, διέπραξαν τη χθεσινή ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Κερατσίνι.

Εναντίον του 34χρονου εκκρεμούσαν, επιπλέον, τρία εντάλματα σύλληψης, ενώ από τις 27 Μαΐου του 2004 είχε παραβιάσει άδεια από τις φυλακές Αλικαρνασσού, όπου κρατείτο με ποινή κάθειρξης δεκαεπτά ετών και έξι μηνών για ληστεία, οπλοκατοχή και οπλοφορία.

Ο 34χρονος το 2008 συμμετείχε στη διάπραξη δεκατεσσάρων ληστειών και δεκάδων κλοπών οχημάτων, ενώ το 2009 είχε διαπράξει, με συνεργούς του, 21 ληστείες σε τράπεζες. Επίσης το Σεπτέμβριο του 2009, μαζί με συνεργό του, είχε ληστέψει το υποκατάστημα της τράπεζας Eurobank, στην οδό Αργυρουπόλεως στην Καλλιθέα και στην προσπάθειά τους να διαφύγουν πυροβόλησαν, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ελαφρά ένας ιδιώτης και η δωδεκάχρονη κόρη του.

Οι συλληφθέντες, που από τη μέχρι τώρα έρευνα προέκυψε ότι από τριμήνου είχαν συγκροτήσει εγκληματική οργάνωση με σκοπό τη διάπραξη ληστειών, αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πειραιά.
newsbeast

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ