ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2011

Τα χαρακτηριστικά όσων έχουν γενέθλια σήμερα


Τι σημαίνει να έχεις γεννηθεί την 29η Ιουλίου

Οι γεννημένοι στις 29 Ιουλίου έχουν μεγάλη ικανότητα στο να αναγνωρίζουν το μέγεθος των χαρακτηριστικών, των ικανοτήτων, της ηθικής και της επιτυχίας, όσων τους περιβάλλουν. Επιπλέον, μπορούν να κάνουν πολύ εντυπωσιακές προβλέψεις για το αποτέλεσμα δυναμικών διεργασιών μέσα στην οικογένεια τους, στην κοινωνία ή έναν οργανισμό.

Μια δυσκολία που αντιμετωπίζουν όσοι έχουν γεννηθεί στις 29 Ιουλίου είναι ότι έχουν προκαταλήψεις και στερεότυπα για όσα παρατηρούν γύρω τους, όπως διαφορετικές κουλτούρες και εθνότητες. Μερικές φορές όμως είναι πιο σωστοί στη κρίση τους για τις άλλες ομάδες ανθρώπων, παρά για τον εαυτό τους. Όταν ο πατριωτισμός μπαίνει στη μέση φαίνεται να χάνεται η αντικειμενικότητα τους, όπου αυτό μπορεί να μη αφορά την «πατρίδα»τους, αλλά μια αθλητική, κοινωνική ομάδα κτλ.

Μέσα στον κύκλο τους, λειτουργούνε ως διοργανωτές και σχεδιαστές διάφορων εκδηλώσεων. Επίσης, όταν πρόκειται για την οικογένεια, τους συγγενείς, ή τους συντρόφους τους, είναι πολύ περήφανοι και δίνουν μεγάλη σημασία σε κοινωνικές δραστηριότητες που εμπλέκουν όλη την οικογένεια. Τείνουν να είναι ιδιαίτερα προστατευτικοί προς την δική τους οικογένεια, υπερασπίζοντάς την ενάντια σε κάθε τι που απειλεί την ενότητα και την υλική της ασφάλεια.

Λόγω των γνώσεων και του ομαδικού χαρακτήρα και των σχέσεων τους, είναι εξαιρετικοί «διαιτητές» σε μια λογομαχία. Εφόσον έχουν την τάση να κατηγοριοποιούν τους ανθρώπους, μπορεί καμία φορά να παραβλέψουν σημαντικές ατομικές διαφορές.

Ως γονείς, θα πρέπει να εξασφαλίσουν ότι φέρονται στα παιδιά τους ως αυτόνομα όντα, και ενισχύουν την ατομικότητα τους γενικά. Λόγω της εξαιρετικής ομαδικότητα τους, μπορεί καμία φορά να ξεχνάνε ότι και οι ίδιοι είναι άτομα με ελεύθερη βούληση που πρέπει να είναι αποφασιστικοί στην προσωπική τους ζωή.

Αρκετά συχνά αποποιούνται της ευθύνης των λαθών τους και καταλογίζουν τις επιτυχίες τους στην ομάδα την οποία ανήκουν. Με αυτό τον τρόπο μπορεί να χάσουν τα προσωπικά ιδεώδη τους και να αποτύχουν στο να αναπτύξουν την δική τους ιδεολογία.

Γεννημένοι στις 29 Ιουλίου: Μίκης Θεοδωράκης, Dag Hammarskjgold, Clara Bow

: eorti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: