Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Τελειώνει του Γκετσεβίτσιους!


Τελειώνει του Γκετσεβίτσιους!
Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της τέταρτης μεταγραφής του είναι ο Ολυμπιακός
καθώς οι διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο. Ακολουθεί η ενίσχυση στη γραμμή ψηλών με την περίπτωση του Λάζαρου Παπαδόπουλου να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Ο 23χρονος Λιθουανός γκαρντ που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Λιέτουβος Ρίτας, είναι ο «εκλεκτός» του Ντούσαν Ίβκοβιτς για την ενίσχυση στην περιφέρεια. Οι επαφές με τον ίδιο αλλά και την ομάδα του – έχει buy out - είναι σε πολύ καλό δρόμο και δεν αποκλείεται εντός των ημερών η μετακίνηση να ολοκληρωθεί.

Ο Γκετσεβίτσιους θα αποτελέσει – μαζί με τον Κέσελ – την «δύναμη πυρός» έξω από τη γραμμή τριών πόντων καθώς είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους σουτέρ της περυσινής Ευρωλίγκας. Σε ότι αφορά τον Ζήση, οι δύο περιπτώσεις δεν πρέπει να συγχέονται και είναι δεδομένο ότι η περίπτωση του Έλληνα γκαρντ παραμένει στην κορυφή της λίστας των προτεραιοτήτων.

Όσο για την ενίσχυση στην γραμμή των ψηλών, οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται στην συνέχεια να κινηθούν για την ενίσχυσή τους. Από τα ονόματα που έχουν βγει μέχρι στιγμής στην επιφάνεια, είναι δεδομένο ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Λάζαρο Παπαδόπουλο. Από εκεί και πέρα, όμως, οι όποιες κινήσεις θα εξαρτηθούν και από το αν θα βρεθεί λύση στην περίπτωση του Έρτσεγκ, του οποίου το συμβόλαιο (1.200.000) θέλουν να… ξεφορτωθούν οι Πειραιώτες.
superspor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...