Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Εγκλωβίστηκε" από Αγανακτισμένους ο βουλευτής Τ. Αντωνακόπουλος



Πήγε για καφέ σε κεντρική καφετέρια του Πύργου χθες το βράδυ ο βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ Τ. Αντωνακόπουλος, αλλά τελικά βρέθηκε «εγκλωβισμένος» από «αγανακτισμένους» που τον περικύκλωσαν!
Σύμφωνα με το Iliaoikonomia.gr το βράδυ της Κυριακής κι ενώ στην κέντρικη πλατεία του Πύργου, υπήρχε η καθιερωμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των «αγανακτισμένων», οι συγκεντρωμένοι πληροφορήθηκαν ότι ο βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ Τάκης Αντωνακόπουλος καθόταν σε κοντινή καφετέρια.

Ακολούθως, περίπου πενήντα άτομα μετέβησαν στο συγκεκριμένο κατάστημα, όπου ο βουλευτής φοβούμενος τα χειρότερα μπήκε μέσα στην καφετέρια μόνος του (ενώ αρχικά καθόταν στον εξωτερικό χώρο με παρέα). Ο ιδιοκτήτης με την σειρά του έκλεισε την πόρτα και τα τζάμια, ενώ οι συγκεντρωμένοι απ' έξω φώναζαν συνθήματα με ντουντούκα.

Αφού πέρασε αρκετή ώρα, κατέφθασαν δύο περιπολικά και με τη συνοδεία της ΕΛ.ΑΣ. ο Τ. Αντωνακόπουλος κατόρθωσε να απεγκλωβιστεί και να μπει στο αυτοκίνητό του, το οποίο έφερε ο οδηγός του στην είσοδο ακριβώς της καφετέριας, μέσα σε πλήθος αποδοκιμασιών... Στη συνέχεια οι Αγανακτισμένοι έκαναν συμβολική λαμπαδηδρομία καθώς και αφισοκόλληση σε κεντρικούς δρόμους του Πύργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...