Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Κλέβουν ό,τι βρουν

Οι άντρες προτιμούν φαγώσιμα, οι γυναίκες καλλυντικά

Ό,τι μπορούν κλέβουν από τα μαγαζιά αλλοδαποί και Έλληνες. Οι άντρες προτιμούν φαγώσιμα. Οι γυναίκες πάλι, φροντίζουν για την εμφάνισή τους και αρπάζουν καλλυντικά!

Τρεις αλλοδαπές γυναίκες σε κατάστημα πώλησης καλλυντικών των Γρεβενών, έδειχναν να είναι δύσκολες πελάτισσες και έφευγαν πάντα με άδεια χέρια. Τελικά, βέβαια, αποδείχθηκε ότι έφευγαν με γεμάτες... τσάντες, αφού οι δυο απασχολούσαν τις πωλήτριες για να κλέβει η άλλη!

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας εξιχνίασαν τις δυο κλοπές που είχαν διαπράξει, στις 14 Δεκεμβρίου 2010, όταν άρπαξαν από το κατάστημα προϊόντα αξίας 1200 ευρώ, και στις 18 Ιουνίου φέτος, όταν πήραν καλλυντικά αξίας 475 ευρώ και οι δράστιδες αναγνωρίστηκαν! Δεν κατάφεραν, όμως, να τις εντοπίσουν και τις αναζητούν.

Αντίθετα, ο 46χρονος Έλληνας που συνελήφθη στην Κοζάνη, ενδιαφερόταν περισσότερο για είδη διατροφής και καθαρισμού. Όμως, δεν ήταν το ίδιο αποτελεσματικός με τις τρεις «συναδέλφους» του, αφού έγινε αντιληπτός από το διευθυντή του σούπερ μάρκετ που ειδοποίησε την Αστυνομία και συνελήφθη με προϊόντα αξίας 164 ευρώ!

  iliapress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...