Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Υπογράφει ο Δασκαλάκης

Τι τρέχει με τους Κάταϊ, Γκρμπιτς

Άλλη μια εκκρεμότητα του μεταγραφικού σχεδιασμού του Ολυμπιακού ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν τακτοποιήθηκε. Το παζλ της τριάδας των τερματοφυλάκων ολοκληρώθηκε μετά από τη χθεσινή συμφωνία που επήλθε με τον Σήφη Δασκαλάκη.

Ο 29χρονος τερματοφύλακας πέρασε χθες από τα γραφεία στην πλατεία Αλεξάνδρας συνοδευμένος με τον μάνατζέρ του για να συνομιλήσει με τους διοικούντες τον Ολυμπιακό. Οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και έτσι έδωσαν τα χέρια, με τον παίκτη, ουσιαστικά, να αποτελεί άλλη μια μεταγραφική κίνηση των Πειραιωτών.

Σήμερα δεν έπεσαν οι υπογραφές. Κάτι τέτοιο όμως αναμένεται να γίνει αύριο, όταν ο παίκτης και ο μάνατζέρ του ανανέωσαν για το ραντεβού με τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων». Έτσι θα βρεθούν και πάλι στα γραφεία του Ολυμπιακού, πλέον όμως για να υπογραφούν και τα συμβόλαια.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η συνεργασία, θα δένει τον παίκτη με τους πρωταθλητές για τα επόμενα δύο χρόνια με προοπτική ανανέωσης για άλλη μία αγωνιστική σεζόν. Ενδέχεται αύριο να γίνει και η επίσημη παρουσίαση του.

Τι τρέχει με τους Κάταϊ, Γκρμπιτς
Τόσο ο Κάταϊ, όσο και ο Γκρμπιτς ουσιαστικά πρέπει να θεωρούνται «ερυθρόλευκοι». Σήμερα τακτοποιήθηκαν και οι τελικές λεπτομέρειες της συμφωνίας του Ολυμπιακού με τους δύο παίκτες. Ο Κάταϊ και ο Γκρμπιτς, αφού επισκέφθηκαν τα γραφεία, «πέταξαν» για Σερβία και Μαυροβούνιο, αντίστοιχα.

Εκεί θα μείνουν τις επόμενες ημέρες μέχρι να ενημερωθούν από την διοίκηση του Ολυμπιακού να επιστρέψουν στην Ελλάδα για να πέσουν οι υπογραφές στα συμβόλαια τους. Για να συμβεί αυτό, όμως, θα πρέπει πρώτα να τακτοποιηθούν οι θέσεις των ξένων παικτών. Από τους ποδοσφαιριστές να ζητηθεί να υπογράψουν εφόσον οι «ερυθρόλευκοι» τακτοποιήσουν τις θέσεις ξένων, καθώς πρέπει να απελευθερωθούν δύο για να δεσμευτούν αυτοί και εγγράφως.

  sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...