Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Υπό επήρεια μέθης ο οδηγός που τούμπαρε το αμάξι του στην Ξάνθη

Ήταν οπλίτης-γιατρός

Ενδιαφέροντα στοιχεία για το ατύχημα του νεαρού που αναποδογύρισε το ΙΧ του στην οδό 28ης Οκτωβρίου στην Ξάνθη ήρθαν στην επιφάνεια.

Τελικώς εξακριβώθηκε ότι πρόκειται για γιατρό, όχι όμως στρατιωτικο αλλά Οπλίτη-Ιατρό που υπηρετεί τη θητεία του στο Στρατό και κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη. Ο νεαρός γιατρός ήταν από νωρίς στο Φανάρι και όπως λένε οι μαρτυρίες, «πιάστηκε» με φίλους, πίνοντας μέχρι αργά. Άλλωστε, προερχόταν από εκεί αφού στο αυτοκίνητο βρέθηκαν οι πετσέτες της θάλασσας !

Έπιασε σχεδόν 100 χιλιόμετρα !


Όπως ανέφεραν οι αυτόπτες μάρτυρες ανέπτυξε ταχύτητα τουλάχιστον 100 χιλιομέτρων στην οδό 28ης Οκτωβρίου και ήταν ευτύχημα ότι δεν υπήρξαν θύματα από τις διαδοχικές συγκρούσεις του οχήματός του και το ντελαπάρισμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όταν βγήκε από το ΙΧ του, ήταν εμφανώς υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ επιβεβαιώνεται, τελικά, ότι ζήτησε «να πληρώσει τις ζημιές και να φύγει». Ο νεαρός Οπλίτης-Ιατρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Ξάνθης και πλέον αντιμετωπίζει σοβαρές ευθύνες, λόγω και της θητείας του, αλλά θα πρέπει να αποζημιώσει αρκετούς οδηγούς για τις ζημιές που προξένησε.

Μπορεί να υπήρξε μια ευθυμία για τα κατορθώματά του και τη στάση του, όμως η οδήγηση υπό την επήρρεια μέθης, με τέτοια ταχύτητα στο κέντρο της πόλης είναι εγκληματική, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για γιατρό.

  xanthipress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...