Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Εκανε το λάθος να φοράει ίδια μπλούζα

'Εκανε το λάθος να φοράει ίδια μπλούζαΑστυνομικοί τραυμάτισαν νεαρό επειδή τον μπέρδεψαν με τον δράστη που αναζητούσαν

Ένα ατυχές συμβάν συνόδεψε τη χθεσινή μεγάλη επιτυχία του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου στη διάρκεια της καταδίωξης και αναζήτησης του ενός εκ των τριών αλλοδαπών εμπόρων ναρκωτικών ουσιών, που διέφυγε της σύλληψης στο Πεδίο του Άρεως και επιχείρησε να κρυφτεί στην ταράτσα τριώροφης οικοδομής στη Νέα Αγχίαλο.

Σε έξαλλη κατάσταση, κάτοικος της Νέας Αγχιάλου περιέγραφε χθες ότι ο 23χρονος γιος του χτυπήθηκε, όταν οι αστυνομικοί θεώρησαν πως επρόκειτο για τον 31χρονο αλλοδαπό που άρπαξε την τσάντα με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα των 40.000 ευρώ, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για αγορά - παγίδα μεγάλων ποσοτήτων χασίς, ηρωίνης και κοκαΐνης και προσπάθησε να το σκάσει.

Την παρεξήγηση προκάλεσε η ίδια μπλούζα που φορούσε ο δράστης με τον αθώο 23χρονο πολίτη, ο οποίος περικυκλώθηκε από αστυνομικούς και πριν προλάβει να μιλήσει τις άρπαξε.

Έκπληκτοι οι γείτονες, οι οποίοι τον γνωρίζουν, προσπάθησαν να παρέμβουν και να εξηγήσουν στους αστυνομικούς ότι στα χέρια τους είχε βρεθεί λάθος άτομο.

Μέσα στο «κουβάρι» που είχε δημιουργηθεί, οι αστυνομικοί δεν κατανόησαν έγκαιρα το λάθος τους, σύμφωνα με τον πατέρα του παιδιού. Μέχρι να αντιληφθούν τι συνέβαινε, ο 23χρονος είχε χτυπηθεί στο κεφάλι και στο πρόσωπο, το οποίο σημαδεύτηκε από μώλωπες.

Ο 31 ετών έμπορος ναρκωτικών είχε κρυφτεί στην ταράτσα του σπιτιού του. Ο νεαρός, ο οποίος διαμένει με την οικογένειά του στον πρώτο όροφο, είχε μόλις επιστρέψει από το κτήμα του. Στη θέα του, η μπλούζα που φορούσε ο 23χρονος δημιούργησε σύγχυση και τον κύκλωσαν, χωρίς εκείνος να μπορεί να αντιληφθεί τι συνέβαινε.

Οι αστυνομικοί, όταν κατάλαβαν το μεγάλο λάθος, ζήτησαν συγνώμη από τον αθώο 23χρονο.

Πηγή: taxydromos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...