Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Τα χαρακτηριστικά όσων έχουν σήμερα γενέθλια


Τι σημαίνει να έχεις γεννηθεί την 17η Ιουλίου

Οι γεννημένοι στις 17 Ιουλίου, κατέχουν μια μεγάλη ορμή για να γίνουν αστέρια ή να φτάσουν στην κορυφή της καριέρας τους. Όμως αυτή τους η επιθυμία, καλύπτεται από συντηρητική, σοβαρή ακόμα και ντροπαλή συμπεριφορά τους.

Κάποιος δεν θα πρέπει να μπερδέψει την ηρεμία τους για παθητικότητα ή εσωστρέφεια μιας και στον τομέα της επιλογής τους είναι πολύ δυναμικές προσωπικότητες. Πίσω απο μια σοβαρή εξωτερική εικόνα, κρύβεται μια εκλεπτυσμένη αίσθηση του χιούμορ που εξωτερικεύεται όταν είναι χαλαροί.

Είναι άνθρωποι που μπορεί να ΄κολλήσουν΄΄ με τα χρήματα ή τα αντικείμενα δύναμης αλλά τις περισσότερες φορές επενδύουν τον χρόνο και την ενέργεια τους, στον εαυτό τους. Ο επαγγελματικός προσανατολισμός νωρίς στην ζωή τους μπορεί να είναι πολύ βοηθητικός για αυτούς, όχι μόνο για να προσδιορίσουν τις ικανότητες τους αλλά και να μάθουν πώς να της προωθήσουν καλύτερα.

Μπορεί να βρεθούν με έναν πολύ καλό σύζυγο που θα τους υποστηρίζει αλλά συχνά τα καταφέρνουν καλά και μόνοι τους. Όταν θα εδραιωθούν στο πεδίο του ενδιαφέροντος τους, θα αναδυθούν ασταμάτητα ως την κορυφή. Για αυτό αποτελούν μια αξιόλογη επένδυση για όσους ανθρώπους πιστεύουν σε αυτούς. Η δύναμη των πεποιθήσεων και της αυτοπεποίθησης τους, είναι τόσο ισχυρή που έχουν αστείρευτη υπομονή να περιμένουν μέχρι να αναγνωριστούν οι κόποι τους, αρκεί να δουλεύουν με αυτό που επέλεξαν χωρίς διακοπή.

Περιοδικά, θα πρέπει να αξιολογούν την πρόοδο τους μιας και μπορεί να προχωράνε αρκετά αργά. Καμιά φορά, τα γεγονότα της ζωής τους μπορεί να τους κάνουν να αλλάξουν κατεύθυνση πάνω που οδεύουν στην επιτυχία. Γενικά, εφαρμόζουν την ίδια ενέργεια στην καινούργια δουλειά της ζωής τους παρόλο που μπορεί να τρέφουν λιγότερες φιλοδοξίες. Πάντως, είναι πολύ ικανοί στο να συνεχίζουν μια καριέρα απο παλιά, που άφησαν στη μέση.

Γεννημένοι στις 17 Ιουλίου: Jimmy Cagney, Donald Sutherland, John Paul Jones
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...