Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Έκκληση για ζωή από έναν νέο άνθρωπο

Πατήστε εδώ για το βίντεο

spyros_paeiΈναν απρόσμενο επισκέπτη είχε το Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου, κατά τη συνεδρίασή του το απόγευμα της Δευτέρας. Ένας νέος άνθρωπος κατέφυγε εκεί, ως τελευταία του ελπίδα για τη χορήγηση ρεύματος στο σπίτι του. Το ηλεκτρικό ρεύμα για το Σπύρο είναι ζωτικής σημασίας. Ο νεαρός αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας. Τα φάρμακα που κρατούν «ζωντανό» το πόδι του διατηρούνται στο ψυγείο. Το φτωχικό του σπίτι είναι αυθαίρετο και έτσι η ΔΕΗ δεν του έχει χορηγήσει ηλεκτρικό ρεύμα για να συνδέσει την ηλεκτρική συσκευή.
Η γυναίκα που τον έχει μεγαλώσει, η κ. Ελένη Γαλανοπούλου, έχει απευθυνθεί πολλές φορές στους αρμόδιους. Οι εκκλήσεις της, όμως, μέχρι τώρα δεν έχουν εισακουστεί. Σε μια απέλπιδα προσπάθεια, παρενέβη, μαζί με το Σπύρο, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Το Δημοτικό Συμβούλιο, όταν ενημερώθηκε για το πρόβλημα του νέου παιδιού, πήρε ομόφωνα μια απόφαση ανθρωπιάς. Να δώσει εντολή στη ΔΕΗ και την πολεοδομία να χορηγήσουν βεβαίωση για την ηλεκτροδότηση του σπιτιού. Με την ελπίδα, οι υπηρεσίες να δείξουν και αυτές το ανθρώπινο πρόσωπό τους, ο Σπύρος περιμένει την ηλεκτροδότηση του σπιτιού του.
iliapress

spyros_ds spyros_ekso  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...