Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΜΕ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


          27/07/2011
                                                                             
                                                                                        ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
http://www.skai.gr/files/1/bill2/bill5/laxanika.jpgΕχουμε απο τα καλυτερα αγροτικα και κτηνοτροφικα προϊοντα στον κοσμο γιατι να μην γινουμε και οι πρωτοι στις εξαγωγες. 
Οι τουριστικες μοναδες, οι ταβερνες να προτεινουν στους ξενους επισκεπτες μας ,καθε μερα πιατο ημερας απο Ελληνικα προϊοντα, οι καφερτεριες τα αναψυκτηρια ροφηματα απο Ελληνικα βοτανα, ετσι θα συμβαλουν καθοριστικα στις εξαγωγες μας. Να καταναλωνουμε ΕΛΛΗΝΙΚΑ προϊόντα μπας και βγουμε απο το ληθαργο, να προστατευσουμε και τις τελευταιες θεσεις εργασιας που εχουν μεινει στην ΕΛΛΑΔΑ. Το 2011 ετος προβολης των Ελληνικων προϊοντων. Πρεπει ολοι να βοηθησουμε και να συμβαλλουμε στην προωθηση των Ελληνικων προϊοντων. Να μαθουμε τους ξενους επισκεπτες μας να τρωνε Ελληνικα η μεγαλυτερη ευκαιρια ειναι οταν επισκεπτονται την Πατριδα μας. Μην ακουτε τα παπαγαλακια τι δουλεια τους κανουν γι'αυτο και πληρωνονται. κ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΝΑΙ γινεται.
Ευχαριστουμε τα ΜΜΕ για την συμπαρασταση τους στις πρωτοβουλιες μας.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΧΙΛΛΕΟΠΟΥΛΟΣ 
Προεδρος του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΥΜΕΡΙΩΤΩΝ ΗΛΕΙΑΣ [[ Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ]]
 ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ Φυσιολατρια Ορειβασια Οικολογια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...