Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Στον Παναιτωλικό ο Χαριστέας


Στα ελληνικά γήπεδα μετά από 9 χρόνια επιστρέφει ο Άγγελος Χαριστέας καθώς έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με την ομάδα του Αγρινίου.

Στα πρώτα του λόγια σαν παίκτης του Παναιτωλικού ο Άγγελος Χαριστέας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την μεταγραφή. «Μετά από εννιά χρόνια παρουσίας μου στην Ευρώπη όπου αγωνίστηκα σε σπουδαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους, πήρα την απόφαση να γυρίσω στην Ελλάδα. Επέλεξα τον Παναιτωλικό και χαίρομαι που θα συνεργαστώ με ανθρώπους που αγαπάνε το ποδόσφαιρο. Εύχομαι με την παρουσία μου η ομάδα να γίνει καλύτερη και να την βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της».

Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού:
 
«Μια σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε πριν λίγο η ομάδα μας. Ο διεθνής επιθετικός Άγγελος Χαριστέας συναντήθηκε με τον πρόεδρο Φώτη Κωστούλα και συμφώνησε να αγωνιστεί στον Παναιτωλικό, επιστρέφοντας στην Ελλάδα μετά από μια μεγάλη καριέρα σε κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες. Η συμφωνία επισφραγίστηκε απόψε με την υπογραφή συμβολαίου διάρκειας ενός έτους».
NEWSIT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...