Φοβερό τροχαίο κοντά στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου


TROX_STADIO_1
Πατήστε εδώ για το βίντεο

Βαριά τραυματισμένος, νοσηλεύεται στη ΜΕθ του Νοσοκομείου Πύργου νεαρός μοτοσικλετιστής.
Το νεαρό αγόρι τραυματίστηκε, όταν το μηχανάκι που οδηγούσε συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ΙΧ αυτοκίνητο κοντά στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ΙΧ ήταν σταθμευμένο με πορεία προς την Αμαλιάδα, κοντά στο περίπτερο, λίγο πιο κάτω από το στάδιο του Πύργου. Ο νεαρός οδηγός μπήκε στο αυτοκίνητο και ξεκίνησε θέλοντας να κάνει αναστροφή και να πάρει πορεία προς τον Πύργο. Τη στιγμή εκείνη, το μηχανάκι που οδηγούσε το νεαρό αγόρι καρφώθηκε στην πόρτα του αυτοκινήτου. Η πρόσκρουση ήταν σφοδρή. Ο άτυχος μοτοποδηλάτης εκτινάχθηκε 4-5 μέτρα και σωριάστηκε στην άσφαλτο αιμόφυρτος. Το ΙΧ ακολούθησε μια τρελή πορεία, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και ακινητοποιήθηκε σε μια συστάδα θάμνων.
Νεότερη ενημέρωση
Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 17χρονου μοτοσικλετιστή Κ.Γ. από το Χειμαδιό. Οι γιατροί του Νοσοκομείου Πύργου  δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Ο νεαρός οδηγός του ΙΧ Μ.Κ. βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν είναι σε θέση ακόμα να καταθέσει στην Τροχαία Πύργου, που ερευνά τα αίτια του τροχαίου.
ilia press


TROX_STADIO_2 TROX_STADIO_3
TROX_STADIO_4

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ