Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Παρασκευή υπογράφει ο Γέστε!


Παρασκευή υπογράφει ο Γέστε!Πολύ κοντά στην απόκτηση του Φραν Γέστε βρίσκεται ο Ολυμπιακός.


Στη συνάντηση των «ερυθρόλευκων» διοικούντων με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Ινιάκι Ιμπάνιεθ, διαπιστώθηκε πως οι δύο πλευρές βρίσκονται μια ανάσα από τη συμφωνία.

Ανανέωσαν για το μεσημέρι της Παρασκευής το ραντεβού τους και είναι πολύ πιθανό εντός της ημέρας να ανακοινωθεί η μεταγραφή.

Αν και σύμφωνα με ορισμένους, υπάρχει κάποια μικρή διαφορά στο οικονομικό μέρος, αυτό το γεγονός δεν θεωρείται ικανό να αποτρέψει τη συμφωνία και λογικά ο Βάσκος θα αποτελέσει το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιώτων και θα έχει την ευκαιρία να συνεργαστεί εκ νέου με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, του οποίου άλλωστε αποτελεί προσωπική επιλογή.

Οι ετήσιες απολαβές του 32χρονου ποδοσφαιριστή αναμένεται να ανέλθουν στις 700.000 ευρώ, ενώ συζητήθηκε το ενδεχόμενο συμβολαίου για 1+1 χρόνο.
surepsport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...