Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Αυτοκτόνησε 25χρονος στο Καλλίκωμο Κρέστενας


kallikomo_1Τέλος στη ζωή του έδωσε, σήμερα το μεσημέρι, ένας 25χρονος, από το Καλλίκωμο Κρέστενας. Τον 25χρονο Γεώργιο Χ. βρήκε ο αδελφός του Παναγιώτης, στο κτήμα τους, στην περιοχή Τραγάνα.

Συγκλονισμένος, ανέφερε, μεταξύ άλλων, στο IliaPress: «Τα έχουμε χαμένα.

Δεν μπορούμε να πιστέψουμε το ξαφνικό κακό που μας βρήκε. 

Το μεσημέρι ήταν στο σπίτι μου, φάγαμε και κατά τις 2 (μ.μ.) είπε πως θα πήγαινε για μπάνιο, στη θάλασσα. Μετά από περίπου 2 ώρες, τον αναζήτησα στο κινητό του, αλλά δεν απαντούσε. Μετά από λίγο, ξαναπροσπάθησα, αλλά και πάλι δεν απάντησε. Άρχισα να ανησυχώ. Γύρω στις 6 (μ.μ.)άρχισα να τον ψάχνω. 

Ξεκίνησα να έρθω εδώ, στο κτήμα μας, στην εξοχή. Από μακριά τον είδα κρεμασμένο από την κουκουναριά. Κοπήκανε τα πόδια μου.

Έτρεξα κοντά του. έκοψα το σχοινί και τον κατέβασα. Ήταν όμως αργά. Είχε πεθάνει πριν από ώρα. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε τη συμφορά που μας βρήκε. Δεν είχε κανένα λόγο να βάλει τέρμα στη ζωή του. δεν ξέρω τι να πω».

Η σορός του αυτόχειρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για νεκροτομή, ενώ ανακρίσεις διενεργεί το Α.Τ. Κρεστένων.

kallikomo_2
iliapresskallikomo_3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...