Σχετικά με όσους έχουν πρόβλημα με τις εισπρακτικές


Αγαπητέ αναγνώστη,
Ακόμα και τα μωρά γνωρίζουν ότι οι μεθοδολογία που χρησιμοποιούν οι εισπρακτικές εταιρίες είναι παράνομες. (αφορά:Και ότι αμείβονται από χρήματα που επαναχρεώνονται σε εμάς.
 
Η αντιμετώπιση τους που προτείνεις είναι ορθότατη. 
Όμως μην ξεχνάς ότι στην Ελλάδα του 2011 οι περισσότεροι ιδιωτικοί υπάλληλοι ή μαγαζάτορες εργαζόμαστε τουλάχιστον 12 ώρες ημερησίως και τα σπίτια μας μας βλέπουν ελάχιστα. 
Οι εισπρακτικές οχλούν κυρίως στον χώρο εργασίας μας με συχνότητα 10-15 φορές ημερησίως σαφώς σε αντίθεση με τον νόμο προηγούμενο ή επόμενο δεν έχει σημασία. 
 
Στο σπίτι καλούν ώρες κοινής ησυχίας. Ποιος θα κάθεται να ανοίγει συζήτηση με τον κάθε αλητήριο τελε-τραμπούκο που προσπαθεί να σταυρώσει μεροκάματο;
 
Γι αυτό μόνο το οριστικό τους κλείσιμο μπορεί να δώσει τέλος σε αυτήν την συστηματική παρανομία, όχληση, εξύβριση, που λέγεται εισπρακτική εταιρία.
 
Καθυστερημένες μικρό-δόσεις έχουμε όλοι κάποια στιγμή. Η Eurobank στέλνει μήνυμα στο κινητό και το βρίσκω ιδιαίτερα χρήσιμο και αξιοπρεπή. Όποιος έχει σοβαρότερο πρόβλημα μόνο κατόπιν συνεννόησης με τη τράπεζα μπορεί να βρει κάποια λύση. Οι εισπρακτικές είναι μια ακόμα εφεύρεση να βάλουν κάποιοι χέρι στην τσέπη του Έλληνα. Τίποτα παραπάνω. Σε βρίζω και βγάζω λεφτά.

Προσωπικά θεωρώ ότι η πρόσβαση στα προσωπικά μου στοιχεία από τον κάθε κατά φαντασία «εκπρόσωπο δικηγορικού γραφείου ή τράπεζας» αποτελεί παράνομη και καταχρηστική πράξη. Δεν νομιμοποιώ το κάθε μασκαρά ως συνομιλητή μου σε θέματα που αφορούν τις προσωπικές μου οικονομικές υποθέσεις. Η πολιτεία και οι αρμόδιοι κοινωνικοί φορείς απαντούν σε αυτό το μέγα υπαρκτό κοινωνικό πρόβλημα με αόριστες φιλοσοφίες. Ψηφίζονται νόμοι-παυσίπονα που δεν εφαρμόζονται. Ούτε μία περίπτωση δε οδηγήθηκε στο δικαστήριο.

Αν δεν προχωρήσουν οι πολιτικοί στο άμεσο και οριστικό τους κλείσιμο, ας σταματήσουμε για λίγους μήνες την πληρωμή κάθε δανείου ή κάρτας που δεχόμαστε ενόχληση με αιτία την μεταβίβαση προσωπικών στοιχείων εν άγνοια μας στον κάθε άσχετο μασκαρά τηλε-φουσκωτό εκπρόσωπο του εαυτού του και της τσέπης του. Και να έχω υπογράψει κάτι τέτοιο σίγουρα θα είναι στα «ψιλά γράμματα» και είναι και αυτό παράνομο. Να στείλουμε με αυτό τον τρόπο το δικό μας μήνυμα ότι είμαστε ακόμα ζωντανοί και κρατάμε το παρόν και το μέλλον στα χέρια μας. Να απαιτήσουμε το οριστικό κλείσιμο τους όχι απλά να το ζητάμε.
tromaktikoz

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ