Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Βήμα πρόκρισης ο ΠΑΟΚ

2-0 την Καρπάτι Λβιβ στην Τούμπα
Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 της Καρπάτι Λβιβ
στην Τούμπα χάρη στα γκολ των Αθανασιάδη (15’) και Λίνο (55’) και έκανε το πρώτο πολύ σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη την επόμενη Πέμπτη, 25 Αυγούστου.
 

To φιλμ του αγώνα:
 
7' Πολύ μεγάλη στιγμή για την Καρπάτι. Έπειτα από λάθος εκτίμηση του Κρέσιτς, ο Κουντόμπιακ προσπάθησε να σκοράρει, αλλά πάνω στη γραμμή έδιωξε τη μπάλα ο Κοντρέρας. 
15' ΓΚΟΛ (1-0): Ο Γκαρσία έκανε ωραία τη σέντρα και ο Αθανασιάδης με ωραία κεφαλιά έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Τλούμπακ.
22' O Λούκας κέρδισε τον Λίνο στο σπριντ, βγήκε απένατι από τον Κρέσιτς αλλά σε πλάγια θέση και σούταρε άουτ. Πολύ καλή στιγμή για την Καρπάτι.
26' Ο Ζένιοφ μπήκε στην περιοχή ανατράπηκε από τον Τσιρίλο, αλλά ο Μάλεκ έδειξε "παίζετε".
29' Σέντρα σουτ του Λίνο, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι του Τλούμπακ.
38' Ο Ζένιοφ κοντρόλαρε τη μπάλα με τον ώμο και από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως ο Μάλεκ ακύρωσε το γκολ λανθασμένα, καθώς θεώρησε ότι ο Ζένιοφ κατέβασε τη μπάλα με το χέρι.
55' ΓΚΟΛ 2-0: Αφού πρώτα ο Τλούμπακ απέκρουσε το σουτ του Αθανασιάδη, η μπάλα έφτασε στον Λίνο που με εκπληκτικό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. 
75' Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ, με τον Βιεϊρίνια να βγάζει τη σέντρα, τον Αθανασιάδη να πιάνει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
90' Ωραίο σουτ του Βιεϊρίνια, αλλά Τλούμπακ έδιωξε σε κόρνερ.
 
ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Κρέσιτς, Ετο, Τσιρίλο, Κοντρέρας (46' Μαλεζάς), Λίνο, Αρίας (86’ Μπαλάφας), Γκαρσία, Λαζάρ (72' Γεωργιάδης), Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Αθανασιάδης
ΚΑΡΠΑΤΙ ΛΒΙΒ (Κονόνοφ): Τλούμπακ, Οστσίπο, Γκόμεζ, Μπάλαζιτς, Φεντέτσκι, Χολόντιουκ, Κουντόμπιακ, Κριστόμπαλ (64' Βορόνκοφ), Ζένιοφ (68' Πατσέκο), Τκάτσουκ, Λούκας (75' Κραβτσένκο)
 
Διαιτητής: Ρόμπερτ Μάλεκ (Πολωνία)
Κίτρινες: Γκαρσία - Ζένιοφ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...