Ντύνουν τον Αμπντούν στα «πράσινα»


Ντύνουν τον Αμπντούν στα «πράσινα»Αρκεί να μείνει ελεύθερος από την Καβάλα

Στα «πράσινα» ντύνουν τα Mέσα ενημέρωσης της Αλγερίας τον Τζαμέλ Αμπντούν.
Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «Lagazetet.dz» αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να εντάξει στο δυναμικό του τον ποδοσφαιριστή της Καβάλας και το μόνο που απομένει είναι να μείνει ελεύθερος ο 25χρονος από τους «Αργοναύτες».

Το ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» για τον Αμπντούν κρατάει εδώ και αρκετό καιρό, καθώς ο Αλγερινός αποτέλεσε έναν από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν την περασμένη χρονιά. Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα οι «πράσινοι» έχουν ήδη καταθέσει πρόταση στον παίκτη με ετήσιες απολαβές 800.000 ευρώ. Το μόνο που απομένει είναι να λύσει το συμβόλαιο του με την Καβάλα, καθώς ο Παναθηναϊκός δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει κάποιο ποσό για την μεταγραφή στην ομάδα της Μακεδονίας.

Αυτό που ενισχύει το ενδεχόμενο να μείνει ελεύθερος ο Αμπντούν, σύμφωνα με την αλγερινή ιστοσελίδα, είναι το γεγονός ότι του χρωστάνε από την Καβάλα δεδουλευμένα τεσσάρων μηνών και ο ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος να κινηθεί νομικά για να λύσει τη συνεργασία του με τους «Αργοναύτες».
newsbeast

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ