ΙΝΤΕΡ VS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ …«ΠΡΟΒΑ» ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ


Το σημερινό φιλικό του Ολυμπιακού κόντρα στην Ίντερ (19:00, Novasports 1) στη Γενεύη θα έχει γεύση από... Champions League, αφού οι ποδοσφαιριστές του Ερνέστο Βαλβέρδε θα τεστάρουν τις δυνάμεις τους κόντρα σε μια κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα.

Πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας χαρακτηρίζεται πρόβα τζενεράλε το φιλικό του Ολυμπιακού κόντρα στην Ίντερ, αφού ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει την ευκαιρία να δει τους ποδοσφαιριστές του αγωνιζόμενους κόντρα σε μια κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα, σε ματς που θα διεξαχθεί στη Γενεύη.

Παράλληλα, ο Βάσκος προπονητής θα έχει την ευκαιρία να κάνει αρκετές δοκιμές στο αποψινό φιλικό, αφού οι απουσίες των Τοροσίδη, Ιμπαγάσα, Ριέρα και Τζιμπούρ υποχρεώνουν τον «Τσινγκούρι» να πραγματοποιήσει αλλαγές και εναλλαγές στο σχήμα των Πειραιωτών.

Κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Κοστάντσο, ενώ στο κέντρο της άμυνας επιστρέφει ο Όλοφ Μέλμπεργκ που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα. Δίπλα του θα είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος με τους Γιάννη Μανιάτη και Χοσέ Χολέμπας δεξιά και αριστερά τους, αντίστοιχα.

Ο Μοντέστο θα είναι ο μοναδικός καθαρόαιμος αμυντικός μέσος, με τον Λιούμπομιρ Φέισα να αναλαμβάνει τον ρόλο του Αριέλ Ιμπαγάσα, δηλαδή το οργανωτικό κομμάτι του παιχνιδιού. Μιραλάς και Γκρμπιτς θα καλύψουν το δεξί και το αριστερό άκρο της επίθεσης, με τον Νταβίντ Φουστέρ σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Μάρκο Πάντελιτς, που θα ηγηθεί της γραμμής κρούσης
olimpiakos.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ