Συμφώνησε με Τζιόλη ο Ολυμπιακός


Ετοιμάζεται να υπογράψει για 3 χρόνια ο διεθνής μέσος

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Αλέξανδρος Τζιόλης! Οι Πειραιώτες φέρονται να έφτασαν σε συμφωνία με τον Έλληνα διεθνή μέσο για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας και ετήσιες απολαβές που φτάνουν τις 500.000 ευρώ.

Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να αποσπάσουν το «ναι» του Τζιόλη, ο οποίος θα φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού την προσεχή τριετία. Όπως είναι γνωστό, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών κράτησαν αρκετές ημέρες, αλλά τελικά, αργά το βράδυ του Σαββάτου βρέθηκε η «χρυσή τομή».

Η επίσημη ανακοίνωση για τη μεταγραφή του Τζιόλη θα γίνει την προσεχή Δευτέρα και ίσως να μην είναι η μόνη.

Η απόκτηση του παλιού παίκτη -μεταξύ άλλων- και του Παναθηναϊκού, δεν σημαίνει πως ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές για τον Ολυμπιακό. Πρώτος στόχος για το κέντρο της ομάδας παραμένει ο Ζεάν Μακούν με τον οποίο οι Πειραιώτες βρίσκονται πολύ κοντά. Ουσιαστικά το πρόβλημα εντοπίζεται στην αξίωση της Άστον Βίλα για το ενοίκιο που θέλει ώστε να τον παραχωρήσει ως δανεικό.

Πάντως και στο θέμα του Καμερουνέζου μέσου εξελίξεις αναμένονται από Δευτέρα.

Πηγή: sport-fm.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ