Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΗΛΙΚΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΧΡΙΣΤΩΦ (13 ΕΤΩΝ


Αθήνα, 06 Σεπτεμβρίου 2011
image004.jpgΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ AMBER ALERT
ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΗΛΙΚΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΧΡΙΣΤΩΦ (13 ΕΤΩΝ)
Στις 23 Αυγούστου 2011 η ανήλικη Μαρία Χριστώφ (13 ετών) εξαφανίστηκε από την περιοχή Καλαμάκι Αττικής.

Η ανήλικη έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,70 μ. και βάρος 53 κιλά.
Όταν εξαφανίστηκε φορούσε τζιν παντελόνι, κοντομάνικη μπλούζα και μπεζ σανδάλια.
Η οικογένεια της Μαρίας έπειτα από τόσες ημέρες «σιωπής» αγωνιά και ζητά τη βοήθεια όλων μας, ελπίζoντας σύντομα να βρεθεί και να επιστρέψει κοντά τους. Οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών συνεχίζονται και παρακαλείται όποιος έχει κάποια πληροφορία να καλέσει σε οποιοδήποτε Αστυνομικό Τμήμα ή στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά – 116000».
Σημείωση: Αξίζει να αναφερθεί ότι στην παρούσα φάση η μοναδική διαθέσιμη φωτογραφία της ανήλικης ήταν αναρτημένη στην προσωπική της σελίδα στο FACEBOOK. Εφόσον βρεθεί ευκρινέστερη φωτογραφία θα προχωρήσουμε σε νεότερη δημοσίευση.
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» στα πλαίσια των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων. Σε διεθνές επίπεδο «Το Χαμόγελο του Παιδιού» :Eίναι μέλος του Δ.Σ. του Διεθνούς Κέντρου για τα Εξαφανισμένα και Θύματα Εκμετάλλευσης Παιδιά (International Centre for Missing and Exploited
Είναι μέλος του Δ.Σ. στο Missing Children Europe.

Είναι μέλος του Διεθνούς Δικτύου Τηλεφωνικών Γραμμών για την προστασία των παιδιών (Child Helplines International) που περιλαμβάνει τηλεφωνικές γραμμές υποστήριξης από 160 χώρες.

Είναι αναγνωρισμένος συνεργαζόμενος φορέας στο DPI (Department of Public Information) των Ηνωμένων Εθνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...