Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Πύργος: Συνελήφθη στο Λαμπέτι ο "Πάσσαρης" (Νεότερη ενημέρωση 17:35)


Μεγάλη η κινητοποίηση αυτή την ώρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας στο Λαμπέτι.
Πριν από λίγα λεπτά εντοπίστηκε και συνελήφθη σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr,
ο διαβόητος 29χρονος ΡΟΜΑ, που δραπέτευσε το μεσημέρι της Παρασκευής από το Δικαστικό Μέγαρο Πύργου.
Νεότερη ενημέρωση 17:35
Μετά τις άκαρπες έρευνες στο φυτώριο του Βουνάργου, οι Αρχές προσπάθησαν να δημιουργήσουν εκ νέου συνθήκες για να συλληφθεί ο 29χρονος δραπέτης. Έτσι οι παρακολουθήσεις έγιναν διακριτικές και το βράδυ του Σαββάτου ισχυρή ομάδα απαρτιζόμενη από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου και άλλες υπηρεσίες της ΑΔ Ηλείας, έφτασε στα Σαγέϊκα Αχαΐας, όπου διαμένει σε τοπικό καταυλισμό συγγενικό πρόσωπο του δράστη.
Τον εντόπισαν εκεί αλλά οι συνθήκες δεν ήταν οι κατάλληλες για τη σύλληψη.
Συνέχισαν να τον παρακολουθούν και το μεσημέρι της Κυριακής επέστρεψε στον Πύργο και στον καταυλισμό των ΡΟΜΑ στο Λαμπέτι. Εκεί μετά από συντονισμένες ενέργειες, η ίδια ομάδα αστυνομικών εισέβαλε στον καταυλισμό και συνέλαβε τον 29χρονο. Ο δράστης προσπάθησε να αντιδράσει και να διαφύγει, όμως βρέθηκε περικυκλωμένος και δεν τα κατάφερε αυτή τη φορά.
Η σύλληψη του δραπέτη μέσα σε 48 ώρες από την φυγή του θεωρείται σημαντική επιτυχία για τις τοπικές αρχές της Ηλείας, ου χειρίστηκαν με τη δέουσα σοβαρότητα την υπόθεση.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...