Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Φουλ επίθεση!

Φουλ επίθεση!

Μόνο για νίκη ο Ολυμπιακός απέναντι στην Ξάνθη

Με άκρως επιθετικό σχήμα και τον κινητήριο μοχλό της ομάδας, Αριέλ Ιμπαγάσα βασικό, ετοιμάζεται να κάνει ποδαρικό στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας ο Ολυμπιακός κόντρα στη SKODA Ξάνθη (20:30, Novasports1/NovaΣΠΟΡ FM 94.6).

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τους τρεις βαθμούς της νίκης στο Καραϊσκάκη για να επαναφέρουν την ηρεμία στο στρατόπεδό τους, μετά την ήττα από τη Μαρσέιγ στο Champions League.

Πίεση και επίθεση από το πρώτο λεπτό θέλει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα. Ο Ισπανός τεχνικός ρίχνει όλα τα βαριά «χαρτιά» του στον αγωνιστικό χώρο, με στόχο να πιάσει τον αντίπαλο από το λαιμό και να καθαρίσει γρήγορα την υπόθεση νίκη, ώστε να μην αγχωθεί στο τέλος, όταν και θα παραμονεύει η παγίδα της κούρασης.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδος αναμένεται να ξεκινήσει με τους Μιραλάς, Τζεμπούρ και Πάντελιτς βασικούς, με τους δύο πρώτους να παρατάσσονται στα άκρα και να αλλάζουν συνεχώς θέσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να αποσυντονίσουν την μαζική άμυνα που θα παρατάξουν, όπως όλα δείχνουν οι Ακρίτες. Στο χώρο του κέντρου επιστρέφει ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο ιθύνων νους της ομάδας, έχοντας δίπλα του έναν εκ των Ορμπάιθ ή Μακούν, με τον πρώτο να έχει ένα μικρό προβάδισμα, ενώ ο Φουστέρ θα πάρει και πάλι τη θέση του πίσω από τους επιθετικούς, όπου πέρσι πρόσφερε σημαντικά. Στην άμυνα Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλος και Χολέμπας δεν αλλάζουν, ενώ κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Κοστάντσο, αν και υπάρχει ένα μικρό «παραθυράκι» ανοιχτό για συμμετοχή του Μέγερι.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...