Μαζική συμμετοχή Αγανακτισμένων σήμερα στις 20:00 στην Πλ. Ιατρίδη στον Πύργο




Μαζική συμμετοχή Αγανακτισμένων σήμερα στις 20:00 στην Πλ. Ιατρίδη στον ΠύργοΚάλεσμα για μαζική συμμετοχή στη σημερινή συγκέντρωση εν όψη 3ης Σεπτεμβρίου,
κάνουν οι  Αγανακτισμένοι  του Πύργου σε όλους τους πολίτες. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στην Πλ. Ιατρίδη  στις 8:00 το απόγευμα.
Σε όλη την Ελλάδα αναθερμαίνεται το κίνημα των πλατειών, αφού το απόγευμα του Σαββάτου 3 Σεπτεμβρίου οι αγανακτισμένοι δίνουν ραντεβού σε όλες τις πλατείες της χώρας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Λαϊκής Συνέλευσης της Πλατείας Συντάγματος (στις 30/8), στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου καλούνται όλοι οι πολίτες στην πλατεία Συντάγματος και σε όλες τις πλατείες της χώρας.
«Οι πλατείες είμαστε εμείς και είμαστε παντού. Είμαστε όλοι και όλες. Ξεκινήσαμε αγανακτισμένοι, συνεχίζουμε να είμαστε αποφασισμένοι, και σε λίγο θα είμαστε μαζικά εξεγερμένοι. Μέχρι να φύγουν αυτοί που μας οδήγησαν εδώ. Μέχρι να διώξουμε τις κυβερνήσεις και το σύστημα των αγορών και των τραπεζιτών».

«Η 3η Σεπτέμβρη είναι μια ημερομηνία που μπορούμε να οικειοποιηθούμε αποδίδοντάς της το πραγματικό νόημα, αυτό των λαϊκών αναγκών, διαχρονικά.

Για εμάς η 3η Σεπτέμβρη είναι μια ημερομηνία ορόσημο. Είναι η ημέρα που μας θυμίζει τη ματαίωση των πόθων του λαού για δημοκρατία, ελευθερία και αξιοπρέπεια. Που μας θυμίζει τα ψέματα και τον εμπαιγμό των εκάστοτε κυβερνώντων».

Υποδοχή «Αγανακτισμένων» και στη ΔΕΘ

Επίσης στις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου 10 Σεπτεμβρίου, οι «Αγανακτισμένοι» της Θεσσαλονίκης καλούν τους πολίτες να αποκλείσουν τους δρόμους γύρω από τις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους, τα σημεία του αποκλεισμού στα οποία καλούν είναι ο Λευκός Πύργος, το πρώην 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και στη Βασιλέως Γεωργίου, στο κτίριο Προσκόπων.

Την ίδια μέρα, στις 6 το απόγευμα θα γίνουν συλλαλητήρια στο άγαλμα του Βενιζέλου (ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ), στην πλατεία Αριστοτέλους (ΠΑΜΕ) και στην Καμάρα (σωματεία και οργανώσεις εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς).

Από την Αθήνα θα ταξιδέψουν το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω», που θα ανοίξουν τις μπάρες των διοδίων, ενώ ένστολοι αστυνομικοί θα κάνουν διαμαρτυρία την Παρασκευή 9/9.
iliaoikonomia

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ