Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Έκκληση του Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Νεοχωρίου προς τους τοπικούς άρχοντες ,φορείς και κατοίκους Νεοχωρίου Κυλλήνης



Κάνω έκκληση σε όλους τους Νιοχωρίτες που νοιάζονται και αγαπούν τον τόπο τους να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν το Δημοτικό Σχολείο να σταθεί στα πόδια του.


Τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή το σχολείο μας είναι:


1) Η ανεπαρκής χρηματοδότηση από το Δήμο της Σχολικής Επιτροπής, γεγονός που καθιστά πλέον αδύνατη την ικανοποίηση των λειτουργικών του αναγκών και των δαπανών συντήρησης και μικροεπισκευών του εξοπλισμού και των εγκαταστάσεων. Για παράδειγμα το φωτοτυπικό είναι χαλασμένο εδώ και 2 χρόνια και δεν έχει επισκευαστεί λόγω αδυναμίας πληρωμής της σχετικής δαπάνης.


2)Η κακή κατάσταση των κουφωμάτων και των πορτών των τουαλετών, τα οποία χρειάζονται άμεση αντικατάσταση.


Για τα προβλήματα αυτά, τα οποία είναι χρόνια, είναι ενήμεροι τόσο ο Δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης και η τοπική κοινότητα Νεοχωρίου, όσο και ο Σύλλογος Γονέων.


Παρακαλώ πολύ όποιον αναγνώστη του ιστολογίου θεωρεί ότι μπορεί να προσφέρει την οποιαδήποτε βοήθεια είτε ως πολίτης είτε ως μέλος κάποιου φορέα να επικοινωνήσει μαζί μου.


Γιώργος Σαϊτάς
Δ/ντής του Σχολείου

6937080422
geosaitas@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...