Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Ρήμαξαν αγροκτήματα και σπίτια με λεία πάνω από 25.000 ευρώ


Ρήμαξαν αγροκτήματα και σπίτια με λεία πάνω από 25.000 ευρώΠάνω από 25.000 ευρώ ήταν η λεία των κλεφτών τα δύο τελευταία 24ωρα στην Ηλεία.
Αγροκτήματα και σπίτια βρέθηκαν στο στόχαστρο των κλεφτών με έμφαση σε μετρητά και σε… καλώδια.

Στο Λάνθι οι κλέφτες ρήμαξαν εργοτάξιο. Έκοψαν το σύρμα της περίφραξης και πήραν δύο αερόκλειδα, έναν ηλεκτρικό τροχό και μια βενζινοκίνητη γεννήτρια, συνολικής αξίας 4.000 ευρώ.

Σε αποθήκη στον Πύργο άγνωστοι «μπούκαραν» και έκλεψαν έναν καταστροφέα σκαπτικού, τρία βολάν κινητήρα, οκτώ κεφαλές κινητήρων, δύο αντλίες ψεκασμού και έξι αντλίες ποτίσματος, συνολικής αξίας 2.500 ευρώ.

Στα Λεχαινά την ώρα που ιδιοκτήτρια σπιτιού απουσίαζε οι κλέφτες μπήκαν, έψαξαν και βρήκαν… 1.200 ευρώ από συρτάρι επίπλου στην κρεβατοκάμαρα.

Με επεισοδιακό τρόπο μπήκαν οι κλέφτες σε σπίτι στους Κάτω Ταξιάρχες Ζαχάρως και σήκωσαν χρυσαφικά αξίας 6.000 ευρώ. Ακόμα πήραν και δύο κινητά αξίας 100 ευρώ.

Στο Κάστρο από αγρόκτημα οι κλέφτες πήραν ένα υποβρύχιο μοτέρ, αξίας 400 ευρώ.

Στην Αγία Μαύρα, οι κλέφτες μπήκαν σε σπίτι χωρίς ίχνη παραβίασης και πήραν το ποσό των 250 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και κοσμήματα συνολικά απροσδιόριστης αξίας.

Στη Μέλισσα από αγρόκτημα άγνωστος πήρε χάλκινα καλώδια αξίας 300 ευρώ. Ο γιος του παθόντα αντιλήφθηκε το δράστη και τον καταδίωξε αλλά δεν τον πρόλαβε. Στην ίδια περιοχή σε γειτονικό χώρο διέρρηξαν μοτερόσπιτο και έκλεψαν καλώδια συνολικής αξίας 600 ευρώ.

Στον Άγιο Γεώργιο οι κλέφτες έσπασαν το παράθυρο της κουζίνας οικίας και αφού έψαξαν τους χώρους όλους, «σήκωσαν» 12.000 ευρώ και κοσμήματα απροσδιόριστης αξίας.

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...