Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

43χρονος πιάστηκε στο Σώστι για ναρκωτικά


43χρονος πιάστηκε στο Σώστι για ναρκωτικά
Συνελήφθη, χθες το βράδυ στην περιοχή Σώστι Αμαλιάδας από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας ηλικίας 43 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση

και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, μετά από αξιοποίηση κατάλληλων πληροφοριών, ότι ο 43χρονος διακινεί ναρκωτικές ουσίες (κάνναβη), εντοπίστηκε να κινείται με Ι.Χ. επιβατηγό ιδιοκτησίας του και σε έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τέσσερις αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους 61 γραμμαρίων, ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο που περιείχε τρίματα κάνναβης, το χρηματικό ποσό των 160 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.
Έπειτα σε πολύ μικρή απόσταση από το αυτοκίνητο του 43χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άλλες δεκατρείς αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους 208 γραμμαρίων περίπου και μια ζυγαριά ακριβείας.
Το όχημα του 43χρονου κατασχέθηκε ως μέσο διακίνησης και μεταφοράς των ναρκωτικών ουσιών. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...