Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Αμαλιάδα: Του έκλεψαν - τράκαραν και εγκατέλειψαν με ναρκωτικά το αυτοκίνητό του


Φωτογραφία αρχείου.Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου συμβεί όταν ξεκινάς τη μέρα σου το πρωί και τι μπορεί να σε περιμένει μέχρι το επόμενο…
Ένας νεαρός από την Αμαλιάδα, δεν πίστευε στην «τύχη» του,
όταν του έκλεψαν το αυτοκίνητο στην Πάτρα και το βρήκε μέσω της Αστυνομίας τρακαρισμένο και με ναρκωτικά εντός… στα Σαγέϊκα.



Ο νεαρός είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του έξω από το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου για να επισκεφθεί συγγενικό του πρόσωπο – που νοσηλεύεται εκεί - το απόγευμα της Τετάρτης. Το επόμενο πρωί που πήγε να πάρει το αυτοκίνητο δεν το βρήκε στη θέση του.

Κάποιοι το είχαν κλέψει και όπως αποδείχθηκε αργότερα το είχαν εγκαταλείψει τρακαρισμένο στα Σαγέϊκα, με άλλες πινακίδες. Οι κλέφτες είχαν αλλάξει τις πινακίδες με αυτές άλλου κλεμμένου αυτοκινήτου.

Όταν ο νεαρός ενημέρωνε την Ασφάλεια Πατρών για την κλοπή, η Τροχαία Πατρών δεχόταν κλήση για τροχαίο στα Σαγέϊκά, όπου οι «δράστες» εγκατέλειψαν το όχημα αφού πρώτα είχαν χάσει τον έλεγχο και το είχαν πετάξει πάνω στις προστατευτικές μπάρες.

Οι κλέφτες πάνω στον πανικό τους να ξεφύγουν, άφησαν και μικροποσότητα ναρκωτικών μέσα στο αυτοκίνητο. Ο νεαρός προσπαθεί να ξεμπλέξει από αυτή την υπόθεση που εκτός των άλλων του έχει αφήσει… ενθύμιο ζημιές αρκετών χιλιάδων ευρώ.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...