Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Μεθυσμένος ξενοδόχος, έβγαλε νύχτα τους ένοικους από τα δωμάτιά τους!


  Απίστευτο περιστατικό με ξενοδόχο και τουρίστες διαδραμίστηκε στο χωριό Νικιάνα της Λευκάδας.
Συγκεκριμένα το βράδυ της Παρασκευής σε μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα πλήρως σύγχρονο και εξοπλισμένο υπήρξε ένταση αφού ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να δώσει εκείνο το βράδυ το χώρο της πισίνας για bachelor party.
Μέχρι εδώ όλα φαίνονται καλά, όμως η κατάσταση ώρα με την ώρα άρχισε  να ξεφεύγει.

To σκηνικό για αρκετές ώρες είχε ως εξής: η μουσική να παίζει δυνατά ώστε να τρίζουν οι πόρτες και τα παράθυρα, οι ζαλισμένοι από το αλκοόλ πλέον καλεσμένοι του party να πέφτουν με τα ρούχα στην πισίνα ουρλιάζοντας σαν έφηβοι κι ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου απών από τη θέση του στη reception. Tι κι αν οι ένοικοι καλούσαν στο τηλέφωνο; Τι κι αν είχαν βγει στα μπαλκόνια τους; Εκείνος άφαντος.

Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή βέβαια που κάποιος ένοικος αποφάσισε να κατέβει να δει τι γίνεται στη reception και να ζητήσει να χαμηλώσει λίγο η μουσική αφού η ώρα είχε πάει 04.00 τα ξημερώματα.

Ο ιδιοκτήτης τότε εμφανίστηκε και μόλις ο ένοικος ζήτησε μια εξήγηση για όλα αυτά εκείνος τον έβρισε λέγοντας του «έτσι μου γουστάρει, ξενοδοχείο μου είναι ότι θέλω κάνω».

Και συνέχισε λέγοντας στον έκπληκτο πια ένοικο πως «αν δε γουστάρεις  να τσακιστείς να φύγεις  αυτή τη στιγμή από το δωμάτιο» υποστηρίζοντας πως δεν χρειάζεται άλλα λεφτά μιας και έχει βγάλει αρκετά φέτος το καλοκαίρι.

Φοβισμένος ο ένοικος γύρισε στο δωμάτιο κι άρχισε να μαζεύει τα πράγματα του για να αποχωρήσει κι ενώ φόρτωνε γρήγορα το αυτοκίνητο του, ο ξενοδόχος ξανά βγήκε στην είσοδο φωνάζοντας και στους υπόλοιπους τώρα πελάτες «φύγετε όλοι ρε, είστε κομπλεξικοί, ένα party ήταν και τελείωσε».
Κάποιοι τότε κλειδώθηκαν στα δωμάτια τους και κάποιοι άλλοι φοβισμένοι έφυγαν άρον-άρον μέσα στη νύχτα.
Και διερωτώμαι;
Έτσι θα πάει μπροστά ο τουρισμός μας; Έτσι θα φέρουν οι τουρίστες τα χρήματα τους στην Ελλάδα που τα έχει και ανάγκη; Ίσως ο υπουργός Τουρισμού  να παίρνει και μέσα από αυτό το περιστατικό (δεν είναι το μοναδικό) την απάντηση του γιατί έχουμε δραματική πτώση το τελευταίο διάστημα στον τουρισμό μας.

Αλήθεια που ήταν η αστυνομία να κάνει έλεγχο για την απίστευτη ηχορύπανση; Αλκοτέστ έκαναν ποτέ στον συγκεκριμένο κύριο που έχει και άδεια ξενοδοχείου;Κι αν κάποιος «ζαλισμένος» πνιγόνταν στην πισίνα; Εγώ δε μπορώ να απαντήσω...φαντάζομαι και κανείς άλλος.
Απλά είναι να μη σου τύχει...
Σε επικοινωνία του lefkadapress.gr με τον ξενοδόχο όχι μόνο διέψευσε τα παραπάνω αλλά ενημέρωσε ότι τα περισσότερα δωμάτια είχαν κλειστεί για το συγκεκριμένο γάμο και κάποια άλλα για μια βάφτιση την επόμενη ημέρα Είχαν όλοι ενημερωθεί και μάλιστα ζήτησε και συγνώμη για τυχόν ενόχληση
iliapress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...