Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Κρήτη χωρίς μάχη δεν γίνεται!

Κρήτη χωρίς μάχη δεν γίνεται! .
Είχε δεν είχε το έκανε θρίλερ!


Ο Ολυμπιακός τα «χρειάστηκε» απέναντι στον μαχητικό Εργοτέλη ωστόσο δείχνοντας χαρακτήρα έφυγε έστω και αγχωτικά με το «διπλό» (3-2) από το Παγκρήτιο όπου παραδοσιακά τα βρίσκει... σκούρα.

Οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν δυο φορές προβάδισμα ασφαλείας (2-0 και 3-1 με Μιραλάς, Φουστέρ, Μαρκάνο) ωστόσο οι Κρητικοί δεν παράτησαν τα… όπλα και πάλεψαν μέχρι τέλους για τη ζημιά, όμως τα δυο γκολ του Ρομάνο δεν ήταν αρκετά. Χωρίς απώλειες (βαθμών ή παικτών εν όψει Άρσεναλ) τελείωσε ένα ακόμη δραματικό παιχνίδι μετά από εκείνο της... πρεμιέρας με την Ξάνθη.

  Πώς έπαιξε:

Στο κλασικό 4-4-1-1 του Βαλβέρδε, ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε με τερματοφύλακα τον Κοστάντσο, δεξιά στην άμυνα τον Τοροσίδη, αριστερά τον Χολέμπας, κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Μαρκάνο-Παπαδόπουλο, στα χαφ τους Μοντέστο-Ορμπάιθ, μπροστά τον Φουστέρ, στα πλάγια τους Μιραλάς-Αμπντούν και στην επίθεση τον Τζιμπούρ.
SUPERSPORT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...