Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Μνημόσυνο στα Τέμπη από τους φίλους του ΠΑΟΚ


Μνημόσυνο στα Τέμπη από τους φίλους του ΠΑΟΚΜπορεί να πέρασαν 12 χρόνια αλλά οι φίλοι του ΠΑΟΚ δεν ξεχνούν. το πρωί της Κυριακής δεκάδες φίλοι του Δικέφαλου τίμησαν με την παρουσία τους την μνήμη των έξι αδικοχαμένων φίλων του ΠΑΟΚ που έχασαν την ζωή τους γυρνώντας από το ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ το 1999.

Αρκετή ώρα πριν την έναρξη του μνημόσυνου βρισκόταν στο σχετικό μνημείο ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ενώ από την νυν διοίκηση παρευρέθηκε και ο Ζήσης Βρύζας.
Από τους βετεράνους, οι οποίοι κατέθεσαν στεφάνι, ήταν οι Πέλλιος, Μπορμπόκης και Κουκίδης, από τον Α.Σ. οι Παπαδόπουλος (Δημοκράτης), Ισαιάδης, Μπεκιάρης και Ποζατζίδης, ενώ από την ΚΑΕ οι Πρέλεβιτς και Πανάκας.
Με πούλμαν του Α.Σ. έφτασαν στα Τέμπη οι αθλητές της ομάδας του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ. Αυτοί ήταν οι Γκαρσία, Γεωργιάδης, Βιειρίνια, οι οποίοι συνοδεύονταν από τον υπεύθυνο επικοινωνίας, Κυριάκο Κυριάκο και τον υπεύθυνο ασφαλείας, Τάκη τονουσίδη, καθώς επίσης και οι Μπαλάφας, Γλύκος, Παπάζογλου, Λεονάρντο αλλά και οι Στίγκερς, Καλαμπάκας, Αράπης και Λιάπης.
Ιερέας του μνημόσυνου ήταν ο Πατέρας Βασίλειος (κατάγεται από την κοινότητα Αμπελάκια) που βρίσκεται κάθε χρόνο στο σχετικό μνημείο.
Τα θύματα του τραγικού δυστυχήματος ήταν οι:
Χαράλαμπος Ζαπουνίδης 20 χρόνων
Δημήτριος Ανδρεαδάκης 25 χρόνων
Χριστίνα Τζιόβα 18 χρόνων
Αναστάσιος Θέμελης 22 χρόνων
Γεώργιος Γκανάτσιος 22 χρόνων
Κυριάκος Λαζαρίδης 17 χρόνων
ΠΗΓΗ: www.kosmoslarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...