Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Γαστούνη: Δυναμικά η κατάληψη στη ΔΟΥ - Αποκλεισμός με μηχανήματα του δήμου (Νεότερη ενημέρωση 10:50) (video)


Γαστούνη: Δυναμικά η κατάληψη στη ΔΟΥ - Αποκλεισμός με μηχανήματα του δήμου (Νεότερη ενημέρωση 10:50)  (video)Ξεκίνησε απο νωρίς το πρωί της Δευτέρας η κατάληψη της ΔΟΥ Γαστούνης, με πρωτεργάτη το δήμο Πηνειού. Από νωρίς το πρωί δεκάδες άτομα προσωπικό του δήμου, της ΔΟΥ, ο ίδιος
ο δήμαρχος Αλέξης Καστρινός και οι αντιδήμαρχοι, φορείς της περιοχής, έχουν αποκλείσει την πρόσβαση όχι απλά του κτιρίου της ΔΟΥ, αλλά και του δρόμου, με τη χρήση των οχημάτων από το στόλο του δήμου.

Γαστούνη: Δυναμικά η κατάληψη στη ΔΟΥ - Αποκλεισμός με μηχανήματα του δήμου (Νεότερη ενημέρωση 10:50)  (video)Γαστούνη: Δυναμικά η κατάληψη στη ΔΟΥ - Αποκλεισμός με μηχανήματα του δήμου (Νεότερη ενημέρωση 10:50)  (video)Όλοι δηλώνουν αγανακτισμένοι με την κατάσταση, ενώ πριν από λίγο ο δήμαρχος είχε τηλεφωνική επικοινωνία για το θέμα με ανώτερα στελέχη του υπουργείου Οικονομικών, επισημαίνοντας την αδικία που συμβαίνει στο δήμο και λέγοντας πως δεν πρόκειται για θέμα οικονομίας αφού το προσωπικό θα μεταφερθεί στην Αμαλιάδα, ενώ ο δήμος Πηνειού προσφέρει κτίριο για τη στέγαση της ΔΟΥ.

Νεότερη ενημέρωση 10:50
"Άστραψε και βρόντηξε" ο δήμαρχος Πηνειού, Αλέξης Καστρινός όταν εμφανίστηκε σε ζωντανή σύνδεση απο τη Γαστούνη στην εκπομπή "Πρωινή Ενημέρωση" με το συνάδελφο δημοσιογράφο και ανταποκριτή της ΕΡΤ Γιώργο Μαρινόπουλο. Σε υψηλούς τόνους μετέφερε το παράπονο της τοπικής κοινωνίας, ενώ αργότερα μιλώντας σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ήταν ακόμα πιο καυστικός στοχεύοντας σε βουλευτές και φορείς, λέγοντας πως όσοι δεν βοήθησαν το δήμο για τα ζητήματα που τον απασχολούν να μην εμφανιστούν πάλι εκεί.
ilialive.gr

Video

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...