Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

AYTA EINAI ..... Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ilialive.gr ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ(και τις άλλες αθλήτριες ) ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

Νιοχώρι Κυλλήνης: Το χωριό των πρωταθλητών . . .

29/11/2011 - 10:48

Κατηγορία

Κοινωνία

Πηγή:neohorikillinis.blogspot.com

Αντί-γράφαμε προχθές από το neohorikillinis.blogspot.com, για δύο κοπέλες από το Νιοχώρι Κυλλήνης πρωταθλήτριες στο TAE KWON DO. Και χθες μάθαμε για ένα ακόμα παλικάρι τον
Ανδρέα Αλεξανδρή που ανήκει και αυτούς στους πρωταθλητές του χωριού.Μαζί με την Ειρήνη Στεφανοπούλου στο Ακόντιο και τις Μαρία Αρβανιτάκη και Βασιλική Στριγά (Tae Kwon Do), ο Ανδρέας Αλεξανδρής ανήκει στους κορυφαίους στο Kick Boxing. Μόλις την περασμένη Κυριακή κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία του σε αγώνες που έγιναν στη Θεσσαλονίκη.
Μόλις 21 ετών ο Ανδρέας γιος του αείμνηστου Σωτήρη και της Παναγιώτας Αλεξανδρή ασχολείται με το άθλημα εδώ και ένα χρόνο. Παρά το γεγονός αυτό κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα σε πολύ πιο έμπειρους αθλητές με τη δεύτερη θέση στους πανελλήνιους αγώνες.
Δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε πως ο Ανδρέας αγωνίζεται με την ομάδα «Άρτεμις» από τα Λεχαινά και διακρίθηκε μαζί με άλλους συνδημότες του.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...