Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Βρέθηκαν τελικά καύσιμα για τα περιπολικά

Μετά απο ρεπορτάζ του Newsit η ΕΛ.ΑΣ. έβγαλε ανακοίνωση με την οποία διευκρινίζει οτι πλέον ο εφοδιασμός γίνεται κανονικά.

Κανονικά γίνεται ο εφοδιασμός των οχημάτων της Ελληνικής Αστυνομίας με καύσιμα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

“Ο εφοδιασμός καυσίμων στις δεξαμενές της Ελληνικής Αστυνομίας, όπου δεν γίνεται από συμβεβλημένους ιδιώτες πρατηριούχους, πραγματοποιείται μέσω των Ενόπλων Δυνάμεων.

Προ διημέρου παρουσιάστηκε δυσλειτουργία στην εύρυθμη ροή του εφοδιασμού των καυσίμων, μέσω της διαδικασίας προμήθειας από τις Ένοπλες Δυνάμεις, χωρίς υπαιτιότητα του Σώματος.

Με ενέργειες της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας ο εφοδιασμός των οχημάτων της Ελληνικής Αστυνομίας γίνεται κανονικά. Πραγματοποιείται μέσω των Υπηρεσιών του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και ιδίως από τα αποθεματικά του Πυροσβεστικού Σώματος και του Λιμενικού Σώματος καθώς και με απευθείας διάθεση καυσίμων από τα Ελληνικά Πετρέλαια”.
Διαβάστε
Στο έλεος του εγκλήματος η Αττική! - Στέρεψε η αστυνομία από καύσιμα! - Μόνο... πεζές περιπολίες!
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...