Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Σούπερ Λίγκα: Αρης-Ολυμπιακός 2-3



Πιο εύκολα απ' όσο φανερώνει το τελικό σκορ (2-3) ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από το «Κλεάνθης Βικελίδης» και επέστρεψε -έστω και με παιχνίδι περισσότερο- στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μετά την ισοπαλία με τον ΟΦΗ στο «Καραϊσκάκη» και την ήττα από την Ντόρτμουντ στη Γερμανία, αλλά και με δεδομένο πως ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, οι «ερυθρόλευκοι» ήθελαν πάση θυσία τη νίκη με τον Αρη. Και πράγματι, πραγματοποιώντας μια πειστική εμφάνιση κατέβαλαν την αντίσταση των «κιτρίνων», που έμοιαζαν να ψάχνουν τα πατήματά τους στην μετά-Τσιώλη εποχή.
Το παιχνίδι είχε ρυθμό και φάσεις, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν σαφώς ανώτεροι και δίκαιοι πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο έχοντα έναν αέρα δυο τερμάτων. Ο Ράφικ Τζιμπούρ στο 7ο λεπτό εκμεταλλεύτηκε τα κενά στην άμυνα των γηπεδούχων για να σπρώξει από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 28' ο Ιμπαγάσα με πολύ καλό χτύπημα φάουλ θα έβρισκε το κεφάλι του Μοντεστό και αυτός θα έγραφε το 2-0.
Με τον Μίχαλ Πρόπριετς να κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας, ο Αρης άργησε να βρει τις λύσεις στα προβλήματα που του δημιούργησε ο αντίπαλός του, όμως στο 77' μπήκε και πάλι στο παιχνίδι, όταν ο Τόχα με κοντινή προβολή μείωσε σε 2-1.
Το γκολ αυτό έβαλε «φωτιά» στο ματς, καθώς στο 83' σε φάουλ του Χολέμπας ο Μακούν βρέθηκε αμαρκάριστος στην άμυνα-παιδική χαρά των γηπεδούχων και με κεφαλιά θα έκανε τρία τα τέρματα της ομάδας.
Με το 3-1 το συγκρότημα του Ερνέστο Βαλβέρδε έδειχνε να έχει κλειδώσει τους τρεις βαθμούς, αλλά αυτή τη φορά η απάντηση του Αρη θα ήταν άμεση. Στο 85' ο Μίσελ σέντραρε από τα αριστερά για τον Φατί και ο τελευταίος με κεφαλιά και αυτός έστειλε εκ νέου τη μπάλα στα δίχτυα του Μέγιερι.
Τα τελευταία λεπτά ήταν αγχωτικά και για τις δυο ομάδες. Ο Αρης με μακρινές μπαλιές προσπάθησε να διασπάσει την άμυνα των Πειραιωτών, αλλά εκεί Μέλμπεργκ και Αβραάμ είχαν τον πρώτο λόγο, με αποτέλεσμα το σκορ να μην αλλάξει μέχρι το σφύριγμα της λήξης από τον Σιδηρόπουλο.
naftemporiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...