Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Anaconda!

Anaconda! 
Αυτός δεν είναι ΟΦΗ(ς)!

Eίναι ανακόντα!


Έχοντας μείνει όρθιος σε Τούμπα, «Καραϊσκάκη» και «ξαπλώνοντας» την ΑΕΚ στο «Γεντί Κουλέ», ο ΟΦΗ «δάγκωσε» και τον Πανιώνιο τρεις φορές στη Νέα Σμύρνη.

Οι Κρητικοί επικράτησαν 3-1 των «κυανέρυθρων», με τους Σίσιτς και Μάντζιο να «δηλητηριάζουν» την εστία του Ελευθερόπουλου.

Η ομάδα του Τάκη Λεμονή είχε μειώσει προσωρινά με τον Κούτσι.



Ο ΟΦΗ «χτυπήσε» σαν ανακόντα τον Πανιώνιο. Τον άφησε να νομίζει πως μπορεί να πετύχει κάτι αλλά τελικά τον «κοίμησε». Του έδωσε χώρο στο πρώτο εικοσάλεπτο, με τους «κυανέρυθρους» να ελέγχουν το παιχνίδι αλλά από ουσία τίποτα ιδιαίτερο. Σε αυτό το διάστημα οι μοναδικές προσπάθειες που έγιναν με αξιώσεις και έφτασαν σε ένα αποτέλεσμα χωρίς αυτό να είναι το γκολ ήταν οι φάσεις του 6’ και του 20’. Στην πρώτη, ο Κούτσι πήρε την μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής, επιχείρησε το σουτ αλλά τελικά η μπάλα κατέληξε άουτ ενώ στην δεύτερη, ο Μιλοβάνοβιτς, έπειτα από μια φάση διαρκείας, βρέθηκε αμαρκάριστος, σούταρε αλλά ο Κάρολ δεν ανησύχησε.

Και εκεί που όλα έδειχναν «κυανέρυθρα», ήρθε το γκολ για τον ΟΦΗ. Αριστοτεχνική εκτέλεση κόρνερ από τον Σουμπίνιο, εξαιρετική κεφαλιά του Σίσιτς που ήταν ολομόναχος στην μικρή περιοχή και η μπάλα στα δίχτυα του Ελευθερόπουλου, στο 26’. Μέχρι να συνέλθει ο Πανιώνιος, οι Κρητικοί είχαν την κατοχή της μπάλας και έκαναν το 0-2 με συνοπτικές διαδικασίες και χάρη στο ταλέντο του Βαγγέλη Μάντζιου. Στο 36’, ο 28χρονος επιθετικός, στόπαρε την μπάλα, γύρισε το πρόσωπο του προς την εστία του «Ελέ», σούταρε και πανηγύρισε το δεύτερο γκολ της ομάδας του Νίκου Αναστόπουλου.

Στο δεύτερο μέρος, ο ΟΦΗ δεν είχε το άγχος και περίμενε τον Πανιώνιο, με σκοπό όταν ανοιχτεί να τον «χτυπήσει» με αντεπιθέσεις. Για ένα εικοσάλεπτο, οι Κρητικοί τα κατάφεραν καλά αλλά στο 66’ ένα κόρνερ του Κβιρκβέλι, έφερε τον Κούτσι σε θέση βολής και ο Φιλανδός μείωσε 1-2 με προβολή από κοντά. Στο 71’, ο επιθετικός του Πανιωνίου έχασε πολύ καλή ευκαιρία να ισοφαρίσει αλλά το πλασέ του ήταν αδύναμο και ο Κάρολ μπλόκαρε εύκολα.

Το ματς απέκτησε τρελό ρυθμό. Ο Πανιώνιος προσπαθούσε να πιέσει όσο περισσότερο μπορούσε, ο Τάκης Λεμονής τα έπαιξε όλα για όλα αφού έριξε στην μάχη και τον Κολοβό αλλά οι Νίκος Αναστόπουλος και Μίρνες Σίσιτς είχαν άλλη γνώμη. Ο 53χρονος τεχνικός με τις έξυπνες αλλαγές που έκανε, τόσο σε πρόσωπα όσο και σε αγωνιστικό στυλ ,και ο Σλοβένος επιθετικός με το πανέμορφο πλασέ του στο 80’, διαμόρφωσαν το 1-3 και «σφράγισαν» τη νίκη για τους Κρητικούς, παραμένοντας αήττητοι για πέμπτο συνεχόμενο ματς.





Πανιώνιος (Τ. Λεμονής): Ελευθερόπουλος, Κβιρκβέλια, Πετκάκης (46’ Αυλωνίτης), Σιόβας, Τσότσαλιτς, Γουνδουλάκης (78’ Κολοβός), Κουμορτζί, Σάμαρης, Κούτσι, Μιλοβάνοβιτς (46’ Ρόκας)

Στον πάγκο: Παναγόπουλος, Κολοβός, Κούρντι, Αναστασόπουλος, Μπούζας

ΟΦΗ (Ν. Αναστόπουλος): Κάρολ, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Μπουλούτ, Κάλαϊτζιτς (83’ Βερόν), Ζόρντι Λόπεζ (77’ Κάταϊ), Σουμπίνιο (72’ Ρόβας), Σίσιτς, Χόρχε Λόπεζ, Μάντζιος

Στον πάγκο: Βεζυρίδης, Ζορμπάς, Ουκάρ, Ζαχαράκης

Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών)
Βοηθοί: Γεωργιάδης (Κοζάνης), Κουρομπύλια (Καρδίτσας)
Γήπεδο: Νέας Σμύρνης


Μιχάλης Ηλιού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...