Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Τριάντα κιλά κάνναβης είχε στην κατοχή του 36χρονος!

 Συνελήφθη σήμερα, πολύ νωρίς το πρωί στην Αθήνα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου,
ένας αλλοδαπός άνδρας, υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 36 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για εμπορία και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα οι Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο 36χρονος κατείχε και πωλούσε πολύ μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, με μεθοδικότητα ήρθαν σε επικοινωνία μαζί του όπου συμφωνήθηκε η αγορά 30 κιλών κάνναβης αντί του χρηματικού ποσού των 24.000 ευρώ.
Για τη σύλληψη του δράστη μετέβηκε στη Αθήνα, κλιμάκιο Αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου και οργανώθηκε σήμερα πρώτες πρωινές ώρες άρτια συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία συνελήφθη ο 36χρονος και κατασχέθηκαν είκοσι επτά ανισοβαρείς, νάιλον, συσκευασίες κάνναβης, συνολικού βάρους 29.351 γραμμαρίων, τις οποίες είχε κρύψει σε ακατοίκητη περιοχή στο Ζεφύρι.
Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε επίσης ένα κινητό τηλέφωνο και μια κάρτα sim τα οποία κατασχέθηκαν ως μέσα διευκόλυνσης για την πώληση των ναρκωτικών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
iliapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...